anazet 10.10.2005 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Mam nadzieję, że ostatni Kupiłam już wszystko (dzięki radom z forum, głównie cennym od mdzalewscy). Została mi lodówka. Mam pytanie: czy kupię WIĘKSZĄ niż ARISTON MBA 45D2 NFE? Pozdrawiam, Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 11.10.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Większa - ale nie zewnętrznie bedzie ta: Whirpool ARC 4190IX - własnie ze wzgledu na jej pojemność zdecydowaliśmy się na nią- wszystkie inne wydawały mi sie za małe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anazet 11.10.2005 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Mdzalewscy - co Ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 11.10.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 mmarysiu czy jestescie zadowoleni? Wlasnie mysle o tej lodowce, dlugo ja masz?, jak sie sprawuje, jak ten inox, czy trudno go utrzymać w czystości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anazet 11.10.2005 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Mmarysiu, czy ona jest No Frost? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anazet 16.10.2005 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 MMarysiu, napisz proszę, czy ta lodówka jesr cicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 18.10.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 anazet- sorki ze cie troche wprowadziłam w błąd- zdecydowaliśmy sie nie znaczy użytkujemy niestety- zatem o walorach tej lodówki będe mogla się wypowiedzieć za jakis miesiac gdy stanie w mojej kuchni i potem za kilka lat jak już porządnie ja wyeksploatuje - taki jest jednak nasz wybór.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ab 21.10.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 co by sie grzecznie gdzie podpiac jak to jest z tymi agregatami wiekszosc firm produkuje coraz czesciej tylko jednoagregatowe czy dwuagregatowa pobiera wiecej pradu czy sa wykorzystywane obydwa agregaty i analogicznie czy wylaczajac 1 np. zamrazalke zyskujemy na oszczednosci jak to jest ? czy ma sens kupowac dwu agregatowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ab 21.10.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 mozliwość odłączenia na czas nieuzywania bądź samej lodówki bądź samej zamrażalki (w 2 agregatowym sprzęcie każdy z nich odpowiada za inną część lodówki i pracuje niezależnie od siebie tyle że ponowny rozruch pobiera tyle prądu że "rekompensuje" ten czas gdyby zamrażalka lub lodówka chodziły cały czas czy to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts