remx 10.10.2005 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Kupiłem kilka takich i dopiero później zauważyłem że jeden z nich ma na końcu gałązek igły (zielone) sporo jaśniejsze niż normalnie. Są one w dalszym ciągu zielone tyle że jasnozielone.Ponadto na zakupionych drzewkach (także innych) na końcach gałązek (a nie igieł) widać czarne punkciki, wzrokowo wyglądają jakby były opalone czymś. Dotykałem tego i wydaje się stanowić raczej część gałązki niż obcy twór. Towar kupiony w dobrej szkółce. I co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 11.10.2005 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Te jasnozielone igły wskazują na to, że najprawdopodobniej są to młode przyrosty. Co z tymi czarnymi punkcikami nie mam pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts