Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Napady złości u 2 latka.

acca5

Recommended Posts

Dzięki Zelijka i dziekuję wam wszystkim, mój Kubuś już ma coraz rzadziej takie napady zlości.A ja bardziej sobie z nimi radzę. Myslę ,że te jego napady były wynikiem tego,że nie zawsze potrafii sie z nami dogadać chocby z tej przyczyny ,że mało mówi i to go m.in.złości też. Ale na szczęście my go i jego migi rozumiemy, oczywiscie staram sie jemu ciagle coś tlumaczyć a nie haslo NIE WOLNO bo to niewiele daje, tylko go rozdraznia. Poniewaz ostatnio duzo pracujei rzadko jestem w domu to przychodze taka steskniona,że mam wielki worek cierpliwości dla dzieci a i one odwdzieczaja sie swoja milościa i tesknotą. kubuś np. spi z moja koszula nocną. a Natalia pyta sie czy jestem zmeczona bo wie ,ze wtedy poloze sie spac razem z nią i Kubusiem a lubi sie poprzytulać do mnie czy do męza.

• Odpowiedzi 62
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No widzisz, wszystko będzie dobrze. Tam gdzie jest miłość musi być dobrze...Pozdrawiam Cię serdecznie i Twoje dzieciaczki także..

p.s. Sadzę, że malutkiemu mamy po prosu brakuję i stad to się mogło brać. Niech jakoś rodzinka pomoże abyś mogła spędzać z nimi ten czas który jesteś w domku, a nie zajmować się domem.

Zycze Ci wszystkiego dobrego, trzymaj sie... :p

• 1 month później...
Napady złości, nadpobudliwość itp. to w dużej mierze efekt spożywania przez dziecko zbyt duzej ilości słodyczy. Ogranicz dziecku do minimum biały cukier, a twoje kłopoty rozwieja się jak poranna mgła. Do tego będzie zdrowsze i mniej podatne na choroby. Sposób sprawdzony w prakyce i polecany przez osoby zajmujące się medycyną naturalną. Tylko pamiętaj cukier to narkotyk i odstawianie dziecka od niego może być trochę stresujące. Życzę wytrwałości.