Karp 10.10.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Mojej lubej bardzo podoba się kostka brukowa Nova Granit z firmy Poz-bruk w Poznaniu. Z tego co zauważyłem nie mają one gładkiej powierzchni tylko pokryta drobnymi kawałkami kruszywa . Pytanie do forumowiczów którzy mają podjazd czy chodnik z takiej kostki jak się ją użytkuje. Czy się np nie wykrusza przy zamiataniu, bądż brudzi z uwagi na jasne kolory. Będę z góry wdzięczny za wszelkie za i przeciw . Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mzawadzk 11.10.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 No to witaj w klubie Też będę miał tą kostkę. Oglądaliśmy klika podjazdów i nie zauważyłem, żeby coś się wykruszało lub brudziło - a wygląda super. Podobno to na powierzchni to nie jest posypka lecz bardziej wypłukane kruszywo samej kostki (tak mówią w poz-bruku). Decyzję jak zwykle podjąć musisz sam, powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karp 11.10.2005 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 A gdzie ją można obejrzeć w Poznaniu lub okolicach, ja oglądałem u przedstawiciela Poz-bruku ale ma tylko ułożony kawałek. Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karp 12.10.2005 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Może znajdzie się ktoś jeszcze ? Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohm30 04.04.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Znalazłam się i ja....temat zakurzony, ale ja ostatnio sama widziałam u znajomych podjazd, taras z Nova granit i się zakochałam....Mają położony od roku i są zadowoleni. Też myślę nad takim rozwiązaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts