Fugas 11.10.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Kupilem do ogrodu w zamysle na sciezki w trawie jednak okazalo sie ze bedzie za duzo grzybow w barszczu - mam juz kamienie polne i rolbordery wiec jak by ktos byl zainteresowany to jest tego okolo 1Tona jakies 70-80 plyt przeliczeniowych czyli wielkosci 30x30 cm oczywiscie ksztalty nieregularne czesc plyt ma wymiary nawet 1m x 40-50 cmGubosc srednia to 5cm. A moze Ktos podpowie co z tego zrobic jakas konstrukcje element dekoracyjny? A moze jakies linki lub zdjecia podpbnych kompozycji? Pozdrawiam Fugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 12.10.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Może zrób skalniak, chociaż piaskowiec w skalniaku szybko się rozłoży i po paru latach niewiele z niego zostanie. Może ciekawy gril - ale chyba za dużo, chyba że gril razem z miejscem do konsumpcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 12.10.2005 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Tez to rozwazałem ale mam kilka skalniakow oblozonych kamieniami polnymi wiec nie bardzo to sie komponuje. Ale dzieki za sugestie moze faktycznie grill? Fugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiszonek 27.10.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 a ile kosztują takie płyty bo jestem zainteresowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 27.10.2005 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 nadal aktualne. Cena na poziomie okolo 300-400zl Ile metrow to nie bardzo wiem bo nie ukladalem tego ale sadze ze moze byc okolo 8-10 m2. Nie jest to ciete i idealnie plaskie ale lekko pofaldowane na sciezki lub nieregularne ciapki w trawie http://www.agkorc.com.pl/foto.html?052d.jpg Zalaczam link do skladu tylko ze moj jest bardziej kremowy lub nawet bialy. Tam tez cala oferta ich skladu. cena u nich w lipcu to 427 zl za tone wiec 300-400 jak najbardziej jest promocyjne i nie trzeba za transport doplacac a troche zaplacilem:(( Fugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 27.10.2005 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Ale widze ze jestes z Rybnika wiec chyba transport nie za bardzo ma sens? Jesli jednak to zapraszam do odwiedzin i wizji lokalnej.Fugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiszonek 27.10.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 rzeczywiscie odleglosc spora - ale plyty piekne (wlasnie takie na sciezke mi sie marza). A masz moze zdjecia z ogrodu - z opisu musi wygladac ciekawie.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 27.10.2005 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Na razie nie ale moze zrobie dzisiaj lub w weekend i wkleje.Fugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.10.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 Też chetnie popatrze na taki ogrod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 02.11.2005 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Ok wkleje zdjecia musze tylko przeformatowac do internetu.PzdrFugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 02.11.2005 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Zalaczam foto plyt to tylko 2 z kilku stosow tych plyt ponad polowa jest 2-3 krotnie wieksza od tych (powierzchniowo). Zdjecia ogrodu za chwile w nowym watku.PzdrFugashttp://www.Fugas.sm.pl/plyty_piaskowiec.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 02.11.2005 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Zaprqaszam do watku http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=58162 Fugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts