angelo66 11.10.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Prośba o radę ! Mam następujący problem . Buduję dom bez piwnic - stan surowy zamknięty . Na patrerze budynku mam jedno duże okno tarasowe , które nie zostało podmurowane . Gubośc posadzki z ociepleniem wg projektu ma wynośić 18 cm . Przed wykonaniem posadzek chciałbym wypelnić lukę pod zamontowanym oknem tarasowym w taki sposób aby w przyszłości było możliwe wykonanie stopnia (najlepiej z koski betonowej ) pozwalajacego zejść na projektowany taras z kostki . Okno tarasowe osadzone jest w otworze okiennym w odl. 12 cm od zewnętrznej ściany budynku . Szerokość ramy okiennej 7 cm . Proszę o radę w jaki sposob mam rozwiązać ten problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Talbot 12.10.2005 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Hmm, może jakiś rysunek? Nie moge dostrzec problemu oczami wyobraźni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts