Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

seks

naga

Recommended Posts

• Odpowiedzi 344
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tylko się uśmiechasz Teska ?

To bardzo intrygujące. No i to, co to była za książka. Zagrać na lirze tekim małym pędzelkiem, to co innego niż pociągnąć ławkowcem. Może koleżanka podarowała jakiś dramat, a może odę ? a może książkę z instrukcją obsługi liry ?

Pyrka prosimy o szczegóły. :roll:

To jest kolejny zastepczy temat, ktoremu poswieca sie za duzo czasu, chyba tylko po to aby odwrocic uwage od spraw korupcji.

Po za tym to jest taka sama paralelea jak powiedzenie "Lubie seks jak dzdzownica deszcz". Porownianie godne kogos kto pracuje przy gospodarstwie i jak dla mnie o niczym nie zdrowym nie swiadczy. Przeciez nie powiedziala ze uprawia seks z koniem. :smile:

Ajajaj, al sobie narobiłem Pyrka. Idę do kobiety na ulicy i mówię ten tekst, a ta jak mnie nie lujnie torebką i srrru, między nogi, krzyczała coś jeszcze, jakieś świnie czy coś, ale już nie dosłyszałem tylko w podskokach..... Chyba nie nie była ze szkoły artystycznej :sad:

Historyjka.

Będąc ostatnim razem w Pizza Hut miałem takie oto zdarzenie.

Znudzeni oczekiwaniem na rachunek postanowiliśmy podejść do baru i tam zapłacić za konsumpcję.

Za kasą,przy kasie czy na kasie , jak kto woli, siedzi sobie kobietka lat około 25-30.

Mam takie hobby,że jak ktoś ma napisane nazwisko na plakietce to koniecznie je czytam.Plakietka umieszczona na piersiach rozmiar tych ostatnich XL .Wpatruje się w plakietkę (Pani to widzi) i wyczytuję nazwisko Opłatek.

Wtedy wykonuję taką oto zajawkę" Pani to chyba nie ma problemów w Wigilię".Ów kobieta spogląda na mnie z lekką irytacją i mówi " Proszę pana ja karmię".

HEJ!

Jedno z pytań w konkursie na "Luzera" w rozgłośni Radiostacja.

Co posłanka Beger ma w oczach?

a)świetliki

b)kurwiki

c)wągliki.

Prawidłowa odpowiedź to oczywiście b). Jakież było moje zdziwienie ,gdy usłyszałem później tą odpowiedź jako cytat z wywiadu z posłanką.

HEJ!

Tak swoją droga czy ktoś z was kiedykolwiek widział kurwiki w oczach. Jeżeli tak ,to jak one wyglądają.