Smok 06.05.2003 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2003 Ciekawe, po retuszowym, czy ławkowcu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.05.2003 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 10.05.2003 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2003 Tylko się uśmiechasz Teska ? To bardzo intrygujące. No i to, co to była za książka. Zagrać na lirze tekim małym pędzelkiem, to co innego niż pociągnąć ławkowcem. Może koleżanka podarowała jakiś dramat, a może odę ? a może książkę z instrukcją obsługi liry ? Pyrka prosimy o szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 15.05.2003 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2003 Cytat tygodnia : "Lubię seks jak koń owies" Cytowana osoba to Posłanka Samoobrony Renata Beger.Uczestniczy też w pracach Sejmowej K. Ś. HEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 15.05.2003 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2003 Ketiso - czyżbyś chciał pisać o seksie w Parlamencie lub hotelu poselskim (Sodomia i Gomoria). A może o tym, jak to kupa ludzi - częściowo też inteligentnych - pier...i ustawę za ustawą? To się nazywa seksualne podejście do prawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 16.05.2003 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 To jest kolejny zastepczy temat, ktoremu poswieca sie za duzo czasu, chyba tylko po to aby odwrocic uwage od spraw korupcji. Po za tym to jest taka sama paralelea jak powiedzenie "Lubie seks jak dzdzownica deszcz". Porownianie godne kogos kto pracuje przy gospodarstwie i jak dla mnie o niczym nie zdrowym nie swiadczy. Przeciez nie powiedziala ze uprawia seks z koniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 16.05.2003 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 Smok, nie czepiaj się szczegółów ,tylko zamknij oczy i powtórz głośno , najlepiej komuś kto nie widzi tekstu. I sprawa jasna. Teska zrozumiała od razu, dlatego się tylko uśmiechnęła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.05.2003 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 ....a kto chciał z koniem seks uprawiac?? i na kolacyjkę owsianke..ciekawe to... :smile: och...chyba mi sie pokreciło:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 16.05.2003 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 Skoro Pyrka oświeciła już Smoka (i nie tylko) to podobny tekst. Mieszakam w dawnym kaliskim i jak dziewczynie tłumaczę jak ma jechać, to czasem zdarza mi się powiedzieć "Otrożnie mijaj Kalisz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 16.05.2003 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 Ajajaj, al sobie narobiłem Pyrka. Idę do kobiety na ulicy i mówię ten tekst, a ta jak mnie nie lujnie torebką i srrru, między nogi, krzyczała coś jeszcze, jakieś świnie czy coś, ale już nie dosłyszałem tylko w podskokach..... Chyba nie nie była ze szkoły artystycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 17.05.2003 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2003 Zdecydowanie preferowała domowy kunszt artystyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 17.05.2003 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2003 A swoją drogą, tak na ulicy obce kobiety zaczepiasz i spodziewasz się aprobaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 17.05.2003 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2003 Historyjka.Będąc ostatnim razem w Pizza Hut miałem takie oto zdarzenie.Znudzeni oczekiwaniem na rachunek postanowiliśmy podejść do baru i tam zapłacić za konsumpcję.Za kasą,przy kasie czy na kasie , jak kto woli, siedzi sobie kobietka lat około 25-30. Mam takie hobby,że jak ktoś ma napisane nazwisko na plakietce to koniecznie je czytam.Plakietka umieszczona na piersiach rozmiar tych ostatnich XL .Wpatruje się w plakietkę (Pani to widzi) i wyczytuję nazwisko Opłatek.Wtedy wykonuję taką oto zajawkę" Pani to chyba nie ma problemów w Wigilię".Ów kobieta spogląda na mnie z lekką irytacją i mówi " Proszę pana ja karmię". HEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 17.05.2003 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2003 On 2003-05-15 20:04, ketiso wrote: Cytat tygodnia : "Lubię seks jak koń owies" Cytowana osoba to Posłanka Samoobrony Renata Beger.Uczestniczy też w pracach Sejmowej K. Ś. HEJ! A przewodniczący komisji na to : NIE JESTEM W STANIE ZWERYFIKOWAĆ WYPOWIEDZI PANI POSEŁ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 17.05.2003 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2003 Profesor NAŁĘCZ ma zaj...... poczucie humoru ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 17.05.2003 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2003 Albo ma KŁOPOTY... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 19.05.2003 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 Pan poseł nie jest w stanie zweryfikować pani poseł, bo nie jest koniem (ogierem). Czy to miał na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 24.05.2003 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2003 Jedno z pytań w konkursie na "Luzera" w rozgłośni Radiostacja.Co posłanka Beger ma w oczach?a)świetlikib)kurwikic)wągliki.Prawidłowa odpowiedź to oczywiście b). Jakież było moje zdziwienie ,gdy usłyszałem później tą odpowiedź jako cytat z wywiadu z posłanką.HEJ!Tak swoją droga czy ktoś z was kiedykolwiek widział kurwiki w oczach. Jeżeli tak ,to jak one wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.05.2003 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 hihihi...wystarczy spojrzeC na panią posłankę..swoja drogą, co ma w oczach facet zadający sie z panią posłanką??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 01.06.2003 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2003 ...albo NA oczach :grin:, chociaż swoją drogą , nie ma brzydkich kobiet, tylko czasem wódki brak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts