Gość 11.01.2003 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2003 Budowanie jest jak seks pozamałżeński: kosztowne, ryzykowne, trudne do zorganizowania, mocno zajmujące, czasem nawet niebezpieczne, ale bardzo satysfakcjonujące" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 13.01.2003 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2003 75% procent zawalow w trakcie stosunku ma miejsce podczas seksu pozamałżenskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes 13.01.2003 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2003 A skąd taka statystyka,ponoć seks chroni przed zawałami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 13.01.2003 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2003 Agnes - tak, ale tylko małżeński. Chyba czytałem to co Pitbull jakieś 2 tygodnie temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 13.01.2003 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2003 Zrodlo - Newsweek. Agnes, czytam ze masz sie czego obawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes 13.01.2003 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2003 seks małżeński to nie seks ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 13.01.2003 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2003 No taaa... Kto mógł tak stwierdzić? Tylko Agnieszka. Czy Twój mąż jest tego świadom? Ludzie - nie wstydźta się stwierdzić, że uprawiacie tylko małżeński i że dopiero po ślubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lola 13.01.2003 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2003 Ja tylko małzeński, ale przed ślubem też. Może za jakieś 5 lat zmienię zdanie....Frankai, czy Ty będziesz wtedy jeszcze na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes 13.01.2003 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2003 Jestem zwolenniczką seksu pozamałżeńskiego ,to bardziej pikantne ale "wolnoć Tomku w swoim domku" A mój mąż nie wiem czy wie ,ale to już jego problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 13.01.2003 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2003 Pewnie budując drugi dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lola 13.01.2003 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2003 Do Agnes - moze masz juz wypaloną wyobraźnię i nie potrafisz odnaleźć się w małżeństwie? Obawiam się, że jeżeli przestanie Ci sie podobać seks pozamałżeński, to pozostaną tylko ZWIERZĄTKA.Musze uwazać na mojego pieska, żeby nie zblizał sie w Twoje okolice! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.01.2003 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2003 AGNES To po co ci mąż..zeby dawał kaske.budował dom..a Ty buch w pielesze kochanka... :sad: a moze kochanków..bo jeden to nie ekscytujący.. Przykre to i smutne... Pozdrawiam Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.01.2003 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2003 kazdy robi na co ma ochote..chociaz hmm w małżenstwie to chyba nie tak do konca jest....co Panie i Panowie na to?? :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes 13.01.2003 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2003 Pieska już mam i to jakiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 13.01.2003 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2003 zakladając że agnieszka nas nie prowokuje to muszę powiedzieć że się z nią częściowo zgadzam. Nie wierzę w związki w któych partner jest idealem w każdej dziedzinie życia. Nie chodzi tu tylko o seks ale i o bardziej prozaiczne aspekty. Dopiero po pewnym czasie orientujemy się że np. żona beznadziejnie gotuje i zdecydowanie bardziej nam pasuje kuchnia kolezanki, teściowej czy też kogoś innego to samo może dotyczyć sposobu wychowywania dzieci, uprawianie sportów itd. Niezgodność w tych przypadkach nie jest jednoznaczne z rozpadem malżeństwa !!!!! Seks jest bardziej kontrowersyjną "dziedziną" ale też nie musi być jednoznacznie z faktem że jeżeli ktoś uprawia pozamalżeński seks to znaczy że nie kocha swojego partnera.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szekle 13.01.2003 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2003 dobrzykowice masz calkowita racje zdrada nie znaczy ze nie kocha sie wspolmalzonka , to znaczy po prostu ze tak naprawde kocha sie tylko samego siebie.A co do idealow to spojrzmy na samych siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 13.01.2003 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2003 Dobrzykowice - na obiady będziesz chodził do sąsiadki - przednia z niej kucharka, z koleżanką z pracy będziesz w nadgodzinach "testował wytrzymałość biurka" - "maszyna" z niej niesamowita, z koleżanką z podstawówki będziesz chodził na dyskotekę - tańczy o wiele lepiej od Twojej żony, na mecz Atlasa pójdziesz z siostrą szwagra - sporty motorowe to jej konik, ... Czy Ty jeszcze będziesz miał żonę? Z jednej strony nie można niedoceniać kwestii seksu - jest to niesamowity odstresowywacz, najlepszy rozjemca i ładowarka energii witalnej, ale z drugiej strony, czy na nim kończy się świat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes 14.01.2003 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2003 A to byłoby dobre ,gdyby bigamia była dopuszczalna choć skoki w bok sa bardziej ekscytujące TESKO! A kto powiedział,że mąż daje mi kasę ,u mnie jest inaczej,to ja ją daję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg 14.01.2003 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2003 Agnes to po co Ci mąż? Kasy nie daje, seks z nim to nie seks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes 14.01.2003 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2003 Do gotowania,sprzątania ect.,opieki nad dzieckiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts