Stokrotka 14.01.2003 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2003 Wyluzujcie i nie szukajcie na siłę wroga publicznego bo każdy może sobie żyć po swojemu. I podpuszczać też może, a co A kto rozsądny, najwyżej pokiwa głową PS. Może teraz nadszedł czas na intercyzy nie tylko w dziedzinie pieniążków, ale i seksu Pozdrawiam, ale się ubawiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 14.01.2003 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2003 Ludzie co z Wami! Włos się jerzy jak tego sie człowiek naczyta!Przecież małżeństwo nie jest obowiązkowe i nie jest tez karą nakładaną na biedne i niewinne osoby!Po co się pobieracie? Może tak wypada i lepiej wygląda wsród znajomych. To istne szleństwo!!!!!!!!Nie lepiej być z kimś naprawdę super? I jeśli napiszecie że takich ludzi nie ma to może przemyślcie jeszcze raz czego oczekujecie. Wyrazy współczucia dla udręczonych. Szczęściara Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 14.01.2003 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2003 W pelni popieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.01.2003 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2003 Pit, kogo popierasz? Agnes, zdaje się "robi wszystkich w balona". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 14.01.2003 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2003 Majeczko rozgryzlas mnie. Uniwersalizm mojej wypowiedzi pozwala mi popierac kogo chce, czyli kazdego. Swoja dalsza przyszlosc widze w polityce . Zgadzam sie z Agacka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 14.01.2003 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2003 Pitbull wszystkich popiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes 14.01.2003 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2003 On 2003-01-14 10:38, Majka wrote: Pit, kogo popierasz? Agnes, zdaje się "robi wszystkich w balona". A dlaczego od razu w balona.Nikogo nie zdziwiłby odwrotny układ ot tak juz poukładany świat ktoś by rzekł.Ale ja łamię konwenanse na całej linii .Wyszła tolerancja społeczeństwa polskiego na wierzch ) pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 14.01.2003 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2003 Nigdy nie twierdzilem ze jestem tolerancyjny. Predzej staram sie czegos nie dostrzegac.Odwrotny uklad tez mi nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 14.01.2003 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2003 mialem obawy, że mój tekst zostanie opacznie odebrany i te obawy niestety się potwierdzily (nawet Ty Frankai ?!!) Aby nie bylo żadnych wątpliwości to powiem tylko że nie jestem żadnym udręczonym osobnikiem mam żonę i córkę które kocham. Dostrzegam również jednak "pewne slabości" tego związku - żona nigdy tak do końca nie rozumiala mojego zafascynowania światem S-F i komputerów i nigdy raczej nie bedzie dobrym partnerem do prowadzenia rozmów, chodzenia do kina na filmy o tej tematyce itd. Dlatego też zazdroszczę po trosze facetom, których żony lub dziewczyny rozpisują się na tym forum na temat książek S-F czy też opisują jak wspólnie z dziecmi grają na komputerze.... Jednocześnie zdaję sobie sprawę, że ja również w pewnych dziedzinach jestem w oczach żony ulomny. Kiedyś nawet staralem sie to pokonać ale bylo to robione na sile co w efekcie nie bylo to fajne ani dla żony ani dla mnie - od razu może zaznaczę że nie chodzilo o seks. To wszystko jednak nie ma najmniejszego nawet wplywu na nasz związek to co nas popchnelo do tego związku jest ponad tym wszystkim. Jestem przekonany, że każdy z Was moglby podać przyklad podobny do mojego - jeżeli mówi że jego partner jest pod każdym względem idealny to albo jest klamcą oklamującym tak na prawdę samego siebie albo jest świeżo po ślubie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 14.01.2003 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2003 Agnes - skoro na całej linii, to pewnie mąż urodził też dzieci? Bardziej poważnie - każdy niech robi to co lubi i oczywiście odwrotny układ przy odpowiednich charakterach jest też dobry, a innym wara od tego. Sęk w tym, że jednak pewnych rzeczy nie da się zamienić rolami i akurat tym przykładem są dzieci. Nie chodzi tylko o samo urodzenie, ale żeby cycek już oglądały za młodu. Pół roku wyjęte z kariery, ale dla dobra dziecka. Wracając do zdrady, to pamiętajcie, że jak prawda wypłynie, to zrani to drugą osobę, którą teoretycznie kochacie. Przychylam się do wniosku wyżej - nie kochasz - nie pobierajcie się. Żyjcie na kocią łapę, uprawiajcie seks, a jak się znudzisz, to zmiana partnera, tylko niech to będzie jasne dla obu stron od początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 14.01.2003 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2003 Jak słucham lub czytam jakie ludzie mają teorie na temat małżeństwa to dostaję gęsiej skórki. Moim zdaniem partner lub partnerka nie mogą być naszymi kopiami. Życie z klonem u boku musi być smiertelnie nudne a przez to po prostu psychicznie nie do zniesienia. Zreszta kazdy związek jest inny. Jedni łączą sie na zasadzie przeciwieństw inni są bardziej do siebie podobni. Ważne jest aby się kochać i szanować. Związek bez szacunku nie istnieje lub jest piekłem. a najgorsze jest dla mnie jak wciaga się w rozgrywki małżeńskie dzieci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes 14.01.2003 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2003 On 2003-01-14 11:05, dobrzykowice wrote: mialem obawy, że mój tekst zostanie opacznie odebrany i te obawy niestety się potwierdzily (nawet Ty Frankai ?!!) Aby nie bylo żadnych wątpliwości to powiem tylko że nie jestem żadnym udręczonym osobnikiem mam żonę i córkę które kocham. Dostrzegam również jednak "pewne slabości" tego związku - żona nigdy tak do końca nie rozumiala mojego zafascynowania światem S-F i komputerów i nigdy raczej nie bedzie dobrym partnerem do prowadzenia rozmów, chodzenia do kina na filmy o tej tematyce itd. Dlatego też zazdroszczę po trosze facetom, których żony lub dziewczyny rozpisują się na tym forum na temat książek S-F czy też opisują jak wspólnie z dziecmi grają na komputerze.... Jednocześnie zdaję sobie sprawę, że ja również w pewnych dziedzinach jestem w oczach żony ulomny. Kiedyś nawet staralem sie to pokonać ale bylo to robione na sile co w efekcie nie bylo to fajne ani dla żony ani dla mnie - od razu może zaznaczę że nie chodzilo o seks. To wszystko jednak nie ma najmniejszego nawet wplywu na nasz związek to co nas popchnelo do tego związku jest ponad tym wszystkim. Jestem przekonany, że każdy z Was moglby podać przyklad podobny do mojego - jeżeli mówi że jego partner jest pod każdym względem idealny to albo jest klamcą oklamującym tak na prawdę samego siebie albo jest świeżo po ślubie... Widzisz ja mam podobny problem z mężem,on nie cierpi SF,nie lubi gier komputerowych a ja to uwielbiam ,kocham kino ,podróże a on nie .Tak ludzie potrafią siebie okłamywać - są w tym mistrzami szczere pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 14.01.2003 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2003 Dobrzykowice - no to musisz pisać tak by być zrozumianym (ja też mam z tym czasem problem). Oczywiście, że nie ma związków idealnych i idealnego seksu też, a wszystkie uogólnienia są nieprawdziwe (więc to też ) i dla jednych wystarczy flirt by taka zdrada rozbiła małżeństwo, dla innych seks pozamałżeński, a jeszcze inni w ogóle się nie przejmą. Ważne jest by brać pod uwagę drugą stronę, której coś tam się kiedyś obiecywało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 14.01.2003 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2003 Z badan statystycznych wynika ze 75% mezczyzn oklamuje kobiety zeby je zachecic do seksu . O statystyce kobiet nie wiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stahu 14.01.2003 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2003 Na babskiej imprezie rozmawiają trzy mężatki. Pierwsza mówi: - Wiecie, jak kocham się z moim Zenkiem, to on zawsze ma zimne jajka. Druga mówi: - Faktycznie, jak ja się kocham z moim Frankiem, to on także ma zimne jajka. Na to trzecia: - Wiecie, ja nie wiem? Nigdy nie sprawdzałam jakie ma jajka mój Jacuś w trakcie stosunku. Po dwóch dniach ponownie się spotkały w tym samym gronie. Trzecia mężatka (ta od Jacka) przychodzi cała poobijana, z potarganymi włosami i ubraniem. Pozostałe dwie pytają się - co jej się stało? Ona odpowiada: - Kochałam się z Jackiem, sprawdzam te jego jajka i tak mu mówię: - Jacek !!! Ty masz w trakcie kochania tak samo zimne jajka, jak Zenek i Franek .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 14.01.2003 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2003 A ja jednego nie rozumiem. Mianowicie, po co komu idealny partner? Z ideałem przecież można by się na śmierć zanudzić...prawda Greg? Niech sobie ideały szukają ideałów a my szaraczki przytulajmy się ile sił, żeby było cieplutko i milutko A każdy komu w rogach do twarzy, niech sobie je nosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domka 14.01.2003 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domka 14.01.2003 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2003 ten był o wiadomość dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg 14.01.2003 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2003 Jeśli mężowi Agnes to odpowiada i oboje są szczęśliwi to co nam do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lola 14.01.2003 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2003 Greg - nam absolutnie nic do tego!!!!! Kazdy robi to co lubi a my tylko dzielimy się naszymi pogladami. Bo w końcu człowiek to ciekawa istota i ciekawe jest poznawanie innych racji (z którymi niekoniecznie musimy się jednoczyć). Dlatego, pomimo ze nie jestem zwolenniczką skoków w bok chetnie uczestnicze w takiej dyskusji, bo mimo wszystko dotyczy ona tematu który lubimy (seksu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts