Elik 11.10.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Tak jak w tytule projekt zamówiony, ale wiadomo każdy ma jakieś wady Nie prosiłam wcześniej o opinie, bo jeszcze by nam ktoś odradził Tak na poważnie to napiszcie proszę drodzy forumowicze co Wam się w nim nie podoba i czy wprowadzilibyście jakieś zmiany. My zmienimy okna na pojedyncze, ale większe, dodamy jedno okno z prawej strony do jednej z sypialni, pewnie też oddzielimy kuchnię od salonu. Małżonka kusi zlikwidowanie daszku z przodu, to znaczy ścięcie budynku tak, że pomieszczenie gospodarcze jest wtedy dość małe. Wiadomo ze względu na koszty, ale wtedy budynek sporo traci na wyglądzie.... Wjazd mamy od południa, ale z lekkim przesunięciem na zachód więc w jadalni i salonie jednocześnie słońce byłoby od godzin południowych, poniżej link do projektu, mam nadzieję, że dobrze wkleiłam,pozdr Elżbieta projekt muratora nowości M09L, wersja z 1 garażem http://www.projekty.murator.pl/projekt.htm?IdProjektuD=340&IdKolekcji=36&&action=showRzuty&ver=mirror Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 11.10.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 ZAPOWIADA SIĘ CIEKAWIE................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts