malgosimi 11.10.2005 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 ... coś w ten deseń.. http://img441.imageshack.us/img441/2613/img163sn.jpg czy to się da gdzieś w ogóle kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kenedy 11.10.2005 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 każda normalna firma meblowa Ci to zrobi bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.10.2005 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Widziałam takie szafki w wielu sklepach meblowych.Choćby w Jupiterze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosimi 11.10.2005 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 no tak, ale ja będę chciała miec kuchnię zrobioną przez stolarza, i ciekawa ejstem, cyz jest w stanie w jakimś dacterze czy gdzieś, kupić półprodukty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kenedy 11.10.2005 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 nie ma teraz żadnych problemów , jeżeli chodzi o żaluzje to wygodniej nawet dla stolarza będzie zamówić sobie gotowy system i tylko przyręci do szafki. teraz już w polsce mamy wszystko i każdy nawet "cienki" stolarz wszystko kupi co chcesz jak tylko bedzie miał chęć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monig 12.10.2005 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Miałam mieć w projekcie taką szafkę. Z poszukiwań wiem, że takie mają w hurtowniach z materiałami dla stolarzy (stolarz będzie wiedział). Problem był z tym, że nie mieli żaluzji poniżej 50 cm szerokości tylko raczej standard i z tego co się zorientowałam tak ładnego materiału jak na załączonym obrazku nie mieli pomimo, że sklepy meblowe posiadają - ale może sprowadzają? Najlepiej spytać stolarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kenedy 12.10.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 jeżeli w sklepie nie ma żaluzji poniżej 50 cm to stolarz sam może zrobić mniejsze gdyz elementy zaluzji mają ok 280 cm długości i można sobie ciąć jak się chce na każda długość. Te ze zdjęcia wyglądaja na aluminiowe więc taniej będzie zamówić stolarzowi tak jak pisałem niz samemu składac. Takie żaluzje zrobią na każdą szerokość i teraz nie ma z tym problemu. A jeżeli jakiś stolarz twierdzi że się nie da lub tego nie ma to należy czym predzej go zmienić. W polsce juz mamy wszystkie światowe nowości i nie ma z nimi problemu . I nawet nie są juz to oszałamiajace ceny jak dawniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona budowniczego 24.03.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Odświeżam temat:stolarz mnie poinformował, że jest problem z dopasowaniem koloru takich żaluzji do kolorów frontów. Czy ktoś wie jakie kolory są dostępne na rynku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kenedy 25.03.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Może mówić prawdę... zależy jaki mas zkolor frontów...napewno dostępne są:srebrne , brązowe , buk , wiśnia , białe , czarne , popiel , srebrne(z aluminium)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 25.03.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Zobacz tutaj:http://www.gryc.com.pl/products/products_zaluzje.asp?product=drzwi&products=ok JA zamierzam mieć takie żaluzje w kuchni zasłaniajace "junkers" oraz w łazience do zamaskowania pralki. W poniedziałek idę do hurtowni pytać o wycenę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona budowniczego 25.03.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Dzięki. W takim razie wybieramy srebrne, bo orzecha nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts