AndrzejZdzis 11.10.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 witam według projektu w ścianie GK mogę zamontować 4 lampy przypodłogowe.problem w tym, że w ścianie osadzony jest kaseton do drzwi przesuwnych. czy ktoś z Was miałby może zdjęcia/nazwy/firmę która robi oświetlenie przypodłogowe i puszka takiej lampy będzie jak najpłytsza ? z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 12.10.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Jesli szukasz "prawdziwej" lampy przypodlogowej /down cell montain/o tak malej glebokosci , zeby zamontowac ja na kasecie , to bedzie problem. Najmniejsze jakie udalo mi sie spotkac , a walkowalem troche ten temat, to 50mm Modular, 56mm gipsowa Atelier Sedap, 57mm Delta Light. Ta ostatnio podrabiana przez Chinczykow /wyk -podrobka, lub aluminium proszkowo malowane i gl 61mm/. Jesli to i tak za duzo, to pozostaje Ci ersatz w postaci np. opraw, meblowych , kuchennych , podszafkowych o glebokosci 18mm / full producentow od Massive po Brilux/ lub zastosowwac oprawe "naścienna" ew. poszukac opraw LED. Wszystko zalezec bedzie od zadania i efektu jaki maja spelniac oprawy.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts