Inwestorek 11.10.2005 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Witajcie!!! Poszukuję ekip z okolic KOszalina (a w sumie to z KOszalina)- oczywiście sprawdzonych, tanich, rzetelnych, uczciwych........ JAk 10% będzie spełnione też będzie ok . Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dekalog 21.12.2005 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Witaj Inwestorek!Mogę z czystym sumieniem polecić firmę z Koszalina. Postawili cały dom bez prądu i wody i nawet mnie przy tym nie zirytowali (nie mówiąc o zdenerwowaniu). Dom stoi (stan surowy otwarty). Nie jest to ekipa ale firma. Budują z rachunkiem legalnie, biorą VAT 7%. Jeśli jesteś zaineresowany daj znać.Pozdrawiam i życzę sukcesów w budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pavo 31.12.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Witaj Inwestorek! Mogę z czystym sumieniem polecić firmę z Koszalina. Postawili cały dom bez prądu i wody i nawet mnie przy tym nie zirytowali (nie mówiąc o zdenerwowaniu). Dom stoi (stan surowy otwarty). Nie jest to ekipa ale firma. Budują z rachunkiem legalnie, biorą VAT 7%. Jeśli jesteś zaineresowany daj znać. Pozdrawiam i życzę sukcesów w budowie. poprosze ote namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts