anazet 12.10.2005 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Doradź mi w sprawie lodówki - chyba przynudzam ale muszę wybrać i to jak największą. Myślałam o polecanej przez Ciebie ARISTON MBA 45D2NFE, ale ktoś zaproponował WHIRLPOOL ARC 4190 IX. Faktycznie wymiary zewnętrzne te same, ale w środku większa. Co myślisz o tym myślisz? Pozdrawiam, Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 12.10.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Ja też proszę w wątku prośba-pytanie do mdzalewscy i w kolejnym: AGD Teka. wiem, wiem, Mdzalewcy projektuje łazienkę, ale może rzuciłby okiem na nas udręczonych wyborami AGD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anazet 15.10.2005 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Podciągam wątek do góry , bo mi bardzo zależy na czasie - może Mdzalewscy zaglądnie na forum. Pozdrawiam, Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 15.10.2005 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Podciągam wątek do góry , bo mi bardzo zależy na czasie - może Mdzalewscy zaglądnie na forum. Pozdrawiam, Ania No to Ci podciągnę , ja już dziękuję, termin minął i podjęliśmy decyzję samodzielnie (przy pomocy pana od zabudowy kuchni ) pozdrawiam i życzę trafnego wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts