Lookita 05.09.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Dziekuje ))....ciekawy jestem jak to w calosci wyglada....niemniej dziekuje bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 06.09.2007 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 uwaga - moje pierwsze kroki do cywilizacji - zakładam album na fotosiku a w nim pierwsze zdjęcia - więźby na początek - m.in. dla Ciebie lookitapzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lookita 07.09.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Dziekuje Wszystkim za fotki wiezby,zwlaszcza Tadeuszowi.....W niedziele wkleje foty lazienki po modernizacji-scislej,zmianie aranzacji.....Bywajcie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 07.09.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Witam wszystkich!My będziemy budować Wspaniałego 04b L w wersji energooszczędnej (EM04b L). Na razie tylko czytam forum i też się zastanawiam nad różnymi zmianami.U nas będziemy:- likwidować gabinet na parterze- likwidować drzwi balkonowe nad wejściem- podnosić poddasze o 2-3 pustaki- likwidować balkon na pierwszym piętrze (bedziemy robic markize)- robic dwuskrzydlowe wieksze okna w pokojach, gdzie pierwotnie byly balkony- powiekszac taras, aby zmiescily sie spokojnie stol i krzesla Chciałam podnieść parter o 1 pustak, ale po przemysleniach stwierdzilam, że bylby problem ze schodami - i tak już nie sa takie niskie (prawie 18 cm) - wiec zostanie tak jak jest w projekcie. Lookita proszę powiedz, jak zmieniliście schody zabiegowe na te ze spocznikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Belzebub 07.09.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Witam budujących Wspaniałego. Czy ktoś realizuje projekt w Łodzi lub okolicach. Chętnie podjadę zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia60 08.09.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 przeczytaj posty wcześniej jest lista budujących wspaniałego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia60 10.09.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 ale u was cisza . czyżby na budowach nie działo się nic ciekawego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaura 10.09.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 jeszcze troche deszczowych dni i zaczne watpić, czy uda nam się zamknąć dom przed zimą.Stan naszych fundamentów przyprawia mnie o ból głowy. Przez te cholerne deszcze zamuliło nam część betonu... Na szczescie są postępy w uzbrajaniu działki w prąd.. nareszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia60 10.09.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 kaura jaki materiał wybierasz do budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaura 10.09.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Budujemy z Porothermu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luzmaria 10.09.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 oto zdjęcia naszego wspaniałego domku!! http://www.intkomp.pl/karolina/Wspania%b3y/foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zimny 10.09.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Mam pytanie do tych, którzy funadamenty mają już za sobą... Jakie bloczki dawaliście 12-tki czy 14-tki i może jakieś krótkie uzasadnienie dlaczego. I jeszcze odnośnie tarasu, czy ławy pod taras robiliście odrazu, czy zostawiacie to na później. pozdr początkujacy inwestor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 10.09.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 oto zdjęcia naszego wspaniałego domku!! http://www.intkomp.pl/karolina/Wspania%b3y/foty jak to ładnie się ogląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 10.09.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Mam pytanie do tych, którzy funadamenty mają już za sobą... Jakie bloczki dawaliście 12-tki czy 14-tki i może jakieś krótkie uzasadnienie dlaczego. I jeszcze odnośnie tarasu, czy ławy pod taras robiliście odrazu, czy zostawiacie to na później. pozdr początkujacy inwestor zimny - nie pamietam rozmiaru bloczków - były standardowe po prostu... taras u nas w późniejszym terminie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Belzebub 10.09.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Przeczytałem Twoje wszystkie posty i mam pytanie: czy podnosiliście poddasze dodatkowo czy trzymaliście się oryginalnego projektu? Porównałem Twoje zdjęcia z projektem i odnoszę wrażenie, że Wasza bryła troszke się różni - tzn wydaje mi się, że okap Waszego domu znajduję się dalej (tzn wyżej) od okien salonowych niż w wizualizacji projktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Belzebub 10.09.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Przepraszam powyższe pytanie było do Luzmarii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 10.09.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Belzebub no tak myślałam, że nie do mnie jednak Ale jeśli o nas chodzi - budujemy zgodnie z projektem. Niewiele zmian wprowadzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luzmaria 10.09.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 tak, podnieśliśmy o 2 suporeksy czyli ok. 40cm. z jednej strony bardzo chcielismy mieć więcej pow. użytkowej na piętrze, a z drugiej obawiałam sie bardzo, ze to zaburzy równowagę w formie budynku... nie da sie ukryć, ze trochę zaburzyło mam teraz nowy pomysł na elewacje - i mam nadzieje, ze dzięki temu uda mi sie optycznie rozpłaszczyć cała bryłę. Jesli znajde czas, to moze zrobię wizualki i pokażę jak to ma wyglądać. pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Belzebub 11.09.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Dori, dziękuję za odpowiedź. W tym tygodniu spotykam się z architektem i każda opinia i informacja cenna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Belzebub 11.09.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Luzmaia. Bryła jest ok. Myślę, że poza tym będziecie mieli więcej światła w pokoju dziennym. Ps chyba nie umiem sie jeszcze posługiwać tym forum i moje odpowiedzi lądują gdzie chcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts