pyrka 12.10.2005 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Porysowali mi całe szyby co teraz? Szpachlarze zachlapali okna wodą z gipsem. Osioł wziął się do czyszczenia metalową szpatułką zamiast zmyć wodą. Są całe porysowane. Pod światło rysy świecą jak halogeny. Podejrzewam, że w zimie może być siatka z mrozu na tym. Co z tym zrobić kazać wymieniać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tczarek 12.10.2005 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Jedyne sensowne rozwiązanie to wymiana szyb. Ale to chyba mało realne. U mnie tak było z oknem na klatce schodowej. Podczas szlifowania balustrady tak to zrobili że do szyby pokleiły się odpadki tarczy. Okno przy myciu było jak papier ścierny. Skończyło się na wymianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 12.10.2005 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 ...wymieniać, oczywiście na ich koszt !PozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 12.10.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Współczuję. Oby tylko dało się wyegzekwować wymianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek_75 12.10.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 To wktycznie debile, bo tylko debil mozę tak zrobić, mam nadzieję że nie płaciłeś jeszcze za gładzie niech wymieniają na swój koszt na drugi raz debil się zastanowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damiang 12.10.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Ja swoim 3 razy mówiłem żeby uważali i zasłaniali, bo miałem przykre doświadczenia z mieszkania. Ale oczywiście przy robieniu balustrady na balkonie pojawiły się czarne kropki na szybie. Zapewne od szlifierki. No i panowie zapłacili za szybę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafallogi 12.10.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Idiotyzm i ignorancję trzeba tępić- najlepiej przemawia się do rozumu fachowców przez ich kieszeń. Mój kafelkarz stracił kilka setek, bo ułożył kafle na ogrzewaniu podłogowym, na zwykły klej do płytek. Niestety musiał zrywać i jeszcze raz układać. A nie mało tego było Najzabawniejsze było jego tłumaczenie :" boś pan ten klej tak z brzegu postawił" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirat 12.10.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 U mnei porysowali przy tylkowaniu obie szyb w drzwiach tarasowych, Odrazu zawołany szef ekipy powiedzial no tak porysowane i wymieniać... Po wymianie przedstwiłem fakture "ekipie" A przy zapłacie za wykonane prace odliczona była kwota jaka wydana została na wymianę szyb. Nie było wielkich krzyków i problemów ...przyznali sie do winy bez bicia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 12.10.2005 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 U mnie idą w zaparte, że to nie oni, choć wiem że rys nie było kiedy zaczynali prace, bo wtedy osobiście je myłam i dokładnie oglądałam. Po pierwsze po to żeby nie mówili ,że były brudne a po drugie miał przyjść okniarz wyregulować okucia. Pierwszy raz zobaczyłam je wczoraj po sprzątaniu panów wykonawców. W między czasie byli przez kilka dni malarze, ale specjalnie na moje życzenie od razu okna pozaklejali, żeby nie było wątpliwości czyj brud na nich jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.10.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Wiadomo,że się nie przyznają.Płaciłaś im za te roboty, co teraz wykonują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 12.10.2005 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Zapłaciłam 3/4, zostało kilka tysięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.10.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 No to jedyne wyjście jakie zostało-odliczyć im koszt wymiany szyb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 12.10.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 dokładnie - nie płać resztytylko nie mów im o tym przed końcem pracy, bo się zwiną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.10.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 w miedzy czasie zanim sie wyniosa wez jakas w miare oficjalne wycene od dostawcy okien ile bedzie kosztowala wymiana szyb ... zeby pozniej ekipie pokazac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts