Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 782
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam

mam na imię Monika i dopiero zaczynam przygodę z Muratorem, a już znalazłam tutaj wiele wspaniałych pomysłów na własny domek. Wspólnie z mężem rozpoczęliśmy budowę w 2009r. W tej chwili nasz Kwarc znajduje się w stanie surowym otwartym. Mamy nadzieję, że w tym roku uda nam się kupić okna i drzwi. Takie skromne marzenia. Spróbuję umieścić zdjęcia naszego domku, mam nadzieję, że dam radę.

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/dc5684e6a39c360a.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/56e64238c51ef48c.html

Bardzo prosiłabym panią Zuzę o zamieszczenie zdjęcia otwartej kuchni od strony salonu. Moja w tej chwili jest zamknięta, ale noszę się z zamiarem aby to zmienić póki jeszcze mogę, aby salon i hol stał się jaśniejszy. Serdecznie wszystkich pozdrawiam :D

• 3 weeks później...
Witam wszystkich budujących Kwarca:) Pytanie do Bazylka (lub kogokolwiek innego kto ma zrobiony choćby stan surowy Kwarca): czy możesz podać mi swoje gg mam parę pytań odnośnie budowy - ja dopiero jestem na początku tej drogi:) Pozdrawiam Grzesiek gg: 21190072

• 4 weeks później...
  • 2 weeks później...

Witam wszystkich

Jestem na etapie rozmieszczenia instalacji elektrycznej, mam problem gdzie usytuować TV w salonie? ( przy założeniu jak u woj-jur, że będzie kominek) Gdzie umieścić włącznik na schody ? Może jakieś zdjęcia :) Fajne byłoby zobaczyć też jak wyglądają schody muszą być chyba tzw. zabiegowe. I jeżeli chodzi o grzejniki czy macie grzejnik w kuchni?

pozdrawiam

Witam.

Niestety w Kwarcu salon nie jest zbyt ustawny. My powiększyliśmy okno balkonowe do 3 m i przez to już w ogóle nie mieliśmy pomysłu na aranżację salonu.Dlatego przedłużyliśmy ściankę przy schodach. Przynajmniej doszła nam ścianka do zagospodarowania. Jeśli chodzi o kuchnie to mamy ogrzewanie podłogowe. Powodzenia przy instalacji elektrycznej. Dla mnie było okropne to, że już musisz zdecydować gdzie, co ustawisz:(

Pozdrowienia

Edytowane przez bazylek

• 5 weeks później...