sp9wus 20.12.2002 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2002 Męczę się z odbiorem domu po śmierci ojca, ale może nie jest to konieczne,dzisiaj znalazłem poświadczenie własności w którym jest napisane że działkawraz budynkiem mieszkalnym jest wpisana w księdze nr .... Czy to oznacza żedom musiał być odebrany? Czy można było wpisać dom do księgi wieczystej bezodbioru? Zaznaczam że była to budowa w latach 82-86. Byłem dzisiaj wurzędzie i dowiedziałem się że dom nie ma przydzielonego numeru.Co wy o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.12.2002 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2002 Odbiera kto inny, a nadaje nr. kto inny. Zaglądnij do geodezji, czy nie mają papierów domu i działki. My też jeszcze nie mamy nadanego nr., może dostaniemy w poniedziałek. A dom i działka są w księdze wieczystej. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sp9wus 21.12.2002 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2002 A dom macie odebrany? Na jakiej podstawie (jaki potrzeba dokument) wpisują dom do kw skoro wnioskuje że odbiór nie jest do tego konieczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts