kroyena 19.10.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Każda akcja powoduje reakcję: http://www.antimult.ru/antimults/antitoons/001smokekills/view.htm PS. Jakby co to tam o wyburzaniu jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafibor 20.10.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 ciekaw jestem czy kiedykolwiek dowiemy sie co tak naprawde stało się nie tylko przy ataku na WTC ale też w innych sprawach podobno prawda jak oliwa zawsze na wierzch wypływa ale bywa nierychliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 27.10.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Prawda o Gen, Sikorskim wyszła dopiero po 50 latach, ze to był zamach. Ciekawe ile zarobili ? ci którzy mieli akcje linii porwanych samolotów i firmy ubezpieczeniowej. Wiedzieli kiedy sprzedac totalna wyprzedaz akcji trwała przez dwa tygodnie do 11 IX . .Stacja TVN 24 powstała dokładnie 7 dni przed atakiem na WTC .Ciekawe ? Mieli cynk kiedy uruchomic stacje ? .Za dużo jak na przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 02.11.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 kroyena!!! Daj więcej linków do takich fajnych kreskówek Ostatnio mnie łeb nap...a po browarze. Węszę w tym spisek zglobalizowanych browarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.11.2005 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Kroyena, ale super . Tutaj jest więcej: http://www.antimult.ru/antimults/antitoons/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_R 06.11.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Kroyena, ale super . Tutaj jest więcej: http://www.antimult.ru/antimults/antitoons/ no rewelacyjne te animacje - warto obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 09.11.2005 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Oglądałem film w wersji orginalnej pokazujacy jak amerykanie sami rozwalili sami swoje WTC .Cała dyrekcja i menagery byli w tym czasie na aukcji charytatywnej obowiązkowo .Oprócz WTC zbużyli w sposób kontrolowany jeszcze 5 (pięć) budynków sasiadujacych zacierając ślady .Było to sledztwo prowadzone przez dziennikarża z USA ,poparte materiałem filmowym Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 25.11.2005 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 temat podciągam Coś przysechł nt. prawdy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JM 01.12.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 A co powiecie na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts