Dropsiak 12.10.2005 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2963668.html?skad=rssten własnie tekst plus ostatnie doniesienia o łowcach skór i ich morderstwach na bezradnych , oczekujacych pomocy ludziach zmusiły mnie do tego by się zastanowić: co takiego dzieje się z ludżmi pracujacych z bezbronnymi , ze zdolne są do czegos takiego? Jak to mozliwe, żeby młode kobiety, matki tak traktowały maleństwo walczace pewnie o kazdy dzień zycia?? Nie rozumiem tego. Co myślicie? Dlaczego tak się dzieje?A może zawsze siedziało, tylko nikt tego nie wywlekał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 12.10.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Ponieważ służba zdrowia jest państwowa, a pielęgniarki mają za dużo wolnego czasu (gdyby miały chociaż net siedziałby na czatach). Zwróćcie uwagę jak to jest w swoim ośrodku zdrowia. Kawka, ploty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niciacia 12.10.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Dlaczego ?? bo są głupieBo na tym świecie im jest ktoś głupszy tym większy poklask dostaje. Trudno w dzisiejszych czasach zaimponować wiedzą, mądrością, klasą czy czymś normalnym - lepiej i łatwiej udać debila i już wszyscy na ciebie patrzą.Przykre jest to, że nie robiły tego jako np. anna kowalska i krystyna nowak, a jako pielęgniarki, przedstawicielki zawodu kojarzonego z niesieniem pomocy i ulgi w cierpieniu.Ręce opadają, szkoda gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna kulpinska 12.10.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Wlasnie przeczytalam. Debilizm do potegi entej a jeszcze do wiekszej potegi okrucienstwo. Ja tylko nie rozumiem dlaczego w takich przypadkach nie pokazuja twarzy tych pseudo pielegniarek i nie podaja ich danych osobowych. Ostatnio w telewizji slyszalam, ze np w USA istnieje takie prawo, ze spoleczenstwo danej miejscowosci ma prawo wiedziec, gdy w ich poblize sprowadza sie np. skazany wczesniej za pedofilie. Stalo sie tak, gdy z odsiatki wyszedl pedofil, zamieszkal w pewnej dzielnicy i po paru dniach zaczal znow uprawiac swoj proceder. Ciekawa jestem czy te panie pielegniarki - przeciez po liceum pielegniarskim, beda mialy w przyszlosci mozliwosc wykonywania zawodu gdziekolwiek. I jeszcze jedno - grozba zwolnienia z pracy ??!! Az?? Moj Boze toz to straszne, biedne dziewczyny no naprawde. Koncze, bo zaczne pluc jadem na calego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 12.10.2005 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Ich danych nikt nie poda, bo prawo chroni prawa obywatelskie. Pedofilów zreszta chyba też.Nie wiem, czy to tylko głupota.To coś więcej, takie bezinteresowne okrucieństwo i traktowanie maluszka jak rzecz albo wybryk natury a nie dziecko. I nie rozumiem, jak mogły - pielęgniarki a nie zwyrodnialcy. Ot tak dla jaj.. A rodzice pewnie modlili się w tym czasie, by maluch przezył, wierząc, ze dziecko jest pod opieka najlepszych specjalistów...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.10.2005 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 12.10.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Ciekawa jestem czy te panie pielegniarki - przeciez po liceum pielegniarskim, beda mialy w przyszlosci mozliwosc wykonywania zawodu gdziekolwiek. Jesli zostano zwolnione dyscyplinarnie to raczej nie. I jeszcze jedno - grozba zwolnienia z pracy ??!! Az?? Moj Boze toz to straszne, biedne dziewczyny no naprawde. Koncze, bo zaczne pluc jadem na calego Nie czytalas uwaznie sprawa dopiero bedzie kierowana do prokuratury. chodzi o to, by na samym zwolnieniu sie nie zakonczylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.10.2005 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Właśnie zrobiłem prasówkę i chciałem wkleić tego linka w wątku "Szpitale...lekarze..." Po zastanowieniu jednak nic nie napiszę, bo chyba bana bym dostał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna kulpinska 12.10.2005 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 No i mam nasdzieje JoShi, ze na samym "raczej"sie nie skonczy. Co do uwagi czytania bardzo przepraszam, to sie wiecej nie powtorzy, jestem tylko czlowiekiem i emocje wziely gore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 12.10.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Nie skomentuje czynu jakiego dokonały te idiotki bo musiałabym użyć bardzo brzydkich wyrazów a złość aż we mnie kipi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcychna 12.10.2005 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Dobry wieczór Dlugo zastanawiałem się co tu napisać Żyjemy w kraju...bez poszanowania ludzkiej godności...w kraju gdzie zabija się dla 2 zlotych...i wreście to ...znam ludzi dla, których jedynym celem w życiu jest "posiadanie"* własnego dziecka...całe życie z tym walczą...poświecają temu wszelkie swoje marzenia...i kiedy już osiągną upragniony cel...człowiek dowiaduje się czegoś takiego...straszny żal mnie ogarnął i wstyd za inne osoby. Mam nadzieję, że te dzieci nie zapłacą jakimiś powikłaniami za głupotę tych pań Pozdrawiam Marc PS. * "posiadanie" straszne słowo...posiadać można samochód...dom...dzieci należy kochać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.10.2005 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 szokujace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 13.10.2005 01:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Ciekawa jestem czy te panie pielegniarki - przeciez po liceum pielegniarskim, beda mialy w przyszlosci mozliwosc wykonywania zawodu gdziekolwiek. I jeszcze jedno - grozba zwolnienia z pracy ??!! Az?? Moj Boze toz to straszne, biedne dziewczyny no naprawde. Koncze, bo zaczne pluc jadem na calego Kochaana! Anglia, Hiszpania itp potrzebują polskich pielęgniarek. Pracę znajdą. Pozdrawiam wszystkie prawdziwe Pielęgniarki! Cały czas mam nadzieję, że ich jest więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna kulpinska 13.10.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 No wiesz, pewnie ze potrzebuja, ale mam nadzieje, ze akurat te tam pracy nie znajda. Dla wlasnego dobra, bo w takiej Anglii, Hiszpanii czy nawet na Cyprze za taki postepek obdarto by je ze skory.Jeszcze jedno, weszlam sobie wczoraj wieczorkiem na onetowskie forum zobaczyc jakie tam widnieja opinie. Ludzie!!! Czy Wy wiecie, ze niektorzy winia fotografa za zniszczenie tym paniom zycia i kariery?! O Narodzie.... Tez pozdrawiam prawdziwe pielegniarki i prawdziwych lekarzy tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 13.10.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 A ktoś kiedyś udowadniał, że homo sapiensom daleko od erektusów i neandertali. I co wyłazi, że nie za daleko.A do średnioweicza zupełnie blisko.Pręgierz na rynku, pleje obnażyć, wychłostać, znamię na czole wypalić (wcześniej dla przykłądu kilku chirurgów plastyków, którzy znamiona państwowe usuwali na pal nadziać).Pal zresztą ponownie zaostrzyć i po wolutko, po kolei ponadziewać tych dwóch idiotów, co to ostatnio siekierą i nożem sobie drogę do telewizora przez dzieci utorowali. Jak takie gieroje, to powolutku nanizać, organy omijać, żeby z 3 dni na żywca wisieli. Pytać się czemu tak się drą, jak takie odważne byli.Tym od wypychania dziewczyn z wagonów, na następne urodziny zrobić specjalną Lorę, przyczepić do towarowego (one wolnie jeżdżą, wydłużyć by było można imprezę urodzinową, więcej doznań zapewnić) a tam np. 30 cm banggie i zobaczycz zcy jak skoczy to akurat w podkład trafi, albo karuzelę na krzyżaku takim specjalnym co to wiruje asynchronicznie do słupów kolejowych (w końcu który by przypierd...), ale mieliby ubaw.Tym od rzucania dzieci na wiślaną krę, niezbyt ciężki kamień z mostu na takiej krze postawić linę długą dać i jak się wypręży to za krą do aportowania kamienia puścić.Parę takich przykładów, pokazanych w telewizji, połaczonych z obcinaniem rak u co niektórych za daleko sięgających i przestępczość by zmalała.Prawa człowieka, to jest dopiero opium dla ludu. Każdy ćpa i od razu lepsze ma samopoczucie, do czasu. Pozostałyby jeno smoki (dziewicożerna), strzygi, wiły, wikołaki, bazyliszki (na etacie sekretarek u prezesów), ale z tym nasze wiedźminy by sobie poradziły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 13.10.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Jeszcze jedno, weszlam sobie wczoraj wieczorkiem na onetowskie forum zobaczyc jakie tam widnieja opinie. Ludzie!!! Czy Wy wiecie, ze niektorzy winia fotografa za zniszczenie tym paniom zycia i kariery?! O Narodzie.... Ja to bym mu nagrode dala za odpowiedzialna i przytomna postawe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 13.10.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 JoShi nie bój się już on nagrodę dostanie.Przyjdzie do pierwszej rozprawy i Sąd na głos zaprotokołuje:Świadek fotograf,urodzony...zamieszkały... i już więcej nic nie potrzeba, dostanie tę nagrodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.10.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Właśnie nas zaszczycili policjanci w biurze - mówią, że ten fotograf powinien te zdjęcia przekazać Policji, a nie prasie - i tu się z nimi zgadzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 13.10.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Właśnie nas zaszczycili policjanci w biurze - mówią, że ten fotograf powinien te zdjęcia przekazać Policji, a nie prasie - i tu się z nimi zgadzam. No tak. przynajmniej by ciszej o tym bylo... Widac nie mial do policji zaufania i wolno mu... Tym bardziej, ze nie zrobil tego dla pieniedzy tylko ze zwyklego ludzkiego odruchu, ktorego tym idiotkom jakos zabraklo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 13.10.2005 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Tak czytam i się zastanawiam, czy faktycznie ktos tego fotografa przypadkim nie oskarzy za chwilę, ze np. naruszył dobra owych pań udostępniajac bez ich zgody ich prywatne zdjecia?? W końcu miał je tylko wywołac bo za to mu płaciły......Państwo prawa wszak mamy....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts