kroyena 13.10.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Z roboty na pewno wyleci. Na firmowym papierze odbitki zrobił. dyscyplinarka, na kwitach jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.10.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Właśnie nas zaszczycili policjanci w biurze - mówią, że ten fotograf powinien te zdjęcia przekazać Policji, a nie prasie - i tu się z nimi zgadzam. No tak. przynajmniej by ciszej o tym bylo... Widac nie mial do policji zaufania i wolno mu... Tym bardziej, ze nie zrobil tego dla pieniedzy tylko ze zwyklego ludzkiego odruchu, ktorego tym idiotkom jakos zabraklo. Tego akurat nie wiemy, może dostał jakieś pieniądze za podsunięcie gorącego tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna kulpinska 13.10.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 A przypuscmy, ze nawet moze by i dostal jakas kase za hot topic... No i co z tego? I tak postapil wlasciwie przekazujac te zdjecia prasie. Zgadzam sie z JoShi, ze w przeciwnym wypadku sprawa by ucichla i panie dostalyby najwyzej po nagance, a tak to przynajmniej szum sie zrobil i moze na jakis czas ktos z tego wyciagnie jakies wnioski. Nawet jak Fotograf dostal w lapke, to mu sie nalezalo, jak o prokurator albo obronca panienek ujawni, to i tak pewnie bedzie sie musial leczyc za granica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna kulpinska 13.10.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 A przypuscmy, ze nawet moze by i dostal jakas kase za hot topic... No i co z tego? I tak postapil wlasciwie przekazujac te zdjecia prasie. Zgadzam sie z JoShi, ze w przeciwnym wypadku sprawa by ucichla i panie dostalyby najwyzej po nagance, a tak to przynajmniej szum sie zrobil i moze na jakis czas ktos z tego wyciagnie jakies wnioski. Nawet jak Fotograf dostal w lapke, to mu sie nalezalo, jak o prokurator albo obronca panienek ujawni, to i tak pewnie bedzie sie musial leczyc za granica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcychna 13.10.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Dzien dobry A co mnie obchodzi fotograf? ...gdybym ja byl na jego miejscu...tez bym taz zrobil...nawet gdybym mial stracic prace...i jeszcze bym nie wziol za to zlamanego grosza...taki jestem dziwak ...sa pewne granice ludzkiej glupoty...i zostawiajac dziecko w szpitalu...zadam...wymagam...wkoncu licze na fachowa opieke...tu chodzi o zycie...a nie radyjko, ktore jak sie spali to kupie w markecie za 20 zlotych Pozdrawiam Marc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.10.2005 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Właśnie nas zaszczycili policjanci w biurze - mówią, że ten fotograf powinien te zdjęcia przekazać Policji, a nie prasie - i tu się z nimi zgadzam. No tak. przynajmniej by ciszej o tym bylo... Widac nie mial do policji zaufania i wolno mu... Tym bardziej, ze nie zrobil tego dla pieniedzy tylko ze zwyklego ludzkiego odruchu, ktorego tym idiotkom jakos zabraklo. A może chodzi o to,że przeciek do prasy byłby z policji i kasa wpadła gdzie indziej. Prasa to też władza.Policji konkurencja pod bokiem wyrosła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 13.10.2005 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 No i proszę. tak jak pisałam. W radiowej trójce o tym dyskutują i pojawiaja się głosy, ze fotograf winien byc jak ksiądz i nie informować nikogo, nawet jeśli zdjęcia moga swiadczyć o przestępstwie I że ten konkretny to zakała zawodu...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.10.2005 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 niby racja, ale na to co jest bezprawiem, musi reagować. Ja go popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mww 13.10.2005 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 O, a ja naiwna myślałam, że taki fotograf to ma obowiązek podejrzane zdjęcia na policję kierować. A jakby to były "niewinne zabawy" starszego pana z młodszą młodzieżą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.10.2005 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 niby racja, ale na to co jest bezprawiem, musi reagować. Ja go popieram ja tez , cale szcescie , ze tak zrobil , inaczej bybloby jak JoShi mowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 14.10.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 I że ten konkretny to zakała zawodu...... Taaaak... Kiedys kazdy kto zadzwonil na policje to byl zakala narodu. Na szczescie to sie zmienia. Zauwaz, ze nikt nie wydrukowal twarzy tych kobiet, zdjecia byly odpowiednio przyciete i to jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 14.10.2005 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 JoShi Ty mnie tego nie tłumacz. Też uwazam, że takie gadki/dzis tez w radio słyszałam wypowiedż prawnika, ze owe pielęgniarki mogą w swietle prawa domagać się odszkodowania za naruszenie dóbr, bo wszak jakim prawem fotograf ..bo to ich osobiste zdjęcia....../ są wkurzające. Przestępstwo to przestępstwo. Wczesniejszy post napisałam, bo tak jakoś zawsze znajdzie się jakiś który odwraca kota ogonem i wychodzi, ze ofiara/tu maluszek/ jest najmniej wazna a chór praworządnych przegina z prawami sprawców. Dobrze że to trochę ewoluuje./patrz obrona konieczna/. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 14.10.2005 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Rzuciłam temat w psychologu, bo za diabła nie mogę pojąc przyczyn postpowania takich ludzi jak te panie. Głupota to jakoś mało według mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 14.10.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Znieczulica ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 14.10.2005 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Znieczulica ? Może i tak jest, że rozwlewajaca się wsędzie znieczulica w takich zawodach nakierowanych na niesienie pomocy/pielęgniarki, pracownicy pogotowia itp./jest szczególnie rażąca....moze i ta. Ale i tak nie moge tego pojąc. Młode baby około 30, z tego co czytam jedna ma córkę........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 14.10.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Ale i tak nie moge tego pojąc. Młode baby około 30, z tego co czytam jedna ma córkę........ No wiesz... Ja tez nie moge pojac. W koncu to jednak kobiety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanula 16.10.2005 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Niektóre nie zasługują na to określenie, jak widać - ja bym je nazwała potworami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 17.10.2005 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 http://fakty.interia.pl/news?inf=676977 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.10.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Wracając do fotografa. Co wy z chłopaka robicie, kristal? Ponoć parę tygodni się zastanawiał. Wydrukowały zdjęcia dwa dzienniki. Pewnie casting zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 19.10.2005 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 A to?http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,wid,8048337,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts