Joanna_ 12.10.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Witam!Chcę wybudować w kominek. Ze względu na brak istniejącego przewodu kominowego koniecznym jest dodatkowo zaintalowanie zewnętrznego przewodu kominowego (stalowego). Miejsce budowy to Katowice. Czy ktoś dysponuje namiarami na jakąś konkretną ekipę?508700547Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 12.10.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Wejdź do klubu budujących z twoich okolic. Napewno ktoś Ci podpowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 13.10.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Ja właśnie niedawno miałam przyjemność korzystania z usług Forest Natura - poznanego właśnie na tym Forum (wrzuć do wyszukiwarki Forest Natura na pewno znajdziesz wiele jego fachowych wypowiedzi na temat kominków), on jest z Orzesza, u mnie w Dąbrowie Górniczej zrobił kominek bez problemów, więc chyba powinien być również zainteresowany pracą w Katowicach - trochę prace nad kominkiem się przeciągały, ale muszę przyznać że Panowie robili wszystko bardzo dokładnie i strasznie się starali.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts