Monika Seba 12.10.2005 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 kto zna tę sieć- jakie mają ceny, jakie dają rabaty? napiszcie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 13.10.2005 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 no nie nikt z was nie zna tej hurtowni??tyle osób zajrzało a wpisów żadnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ala28 13.10.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 witajkupowałam u niech niedawno drzwi wewnętrzne Dre, dostałam 5% rabatu od katalogowej.pozdrawiamala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damiang 14.10.2005 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Kupowałem u nich panele Classen for Belpol. AC4. Były dużo lepsze niż panele Montana z OBI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xavi 14.10.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Brałem u nich 100m2 paneli classen AC4 z całym osprzętem oraz deski podłogowe Majster by Barlinek (50m2) oraz drzwi DRE + futryny - 8 szt. Rabat był w granicach 10% i dłuuugi transport gratis. Te Deski podłogowe mają za półdarmo. Ogólnie polecam - bardzo tanio, rzeczowo i solidnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
staśko 25.03.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 A ja zamówiłem u nich 5 sztuk drzwi i mam same nieprzyjemne wrażenia: -drzwi, mimo,że byłem z żoną wybraliśmy w 15 minut,ale potem to już było tylko coraz gorzej: - zamówienie spisywaliśmy ponad 2 godziny tu należą się podziękowania dla mojej małżonki, że wszyscy przeżyli bo reka sama mi się unosiła -po kilku dniach poinformowano mnie,że nie ma ościeżnic,które chciałem,chociaż przy spisywaniu zamówienia było to sprawdzane - pojechałem zmienić zamówienie-na szczęście odbyło się to szybko - po 5 tygodniach oczekiwania-tyle było w umowie-wczoraj zapytano mnie telefonicznie,czy bardzo zależy mi na czasie bo drzwi przyszły,ale nie wszystkie a reklamacja to dalsze 4 tygodnie Za tydzień planowałem się wprowadzić I co mi radzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odyseuszek 15.09.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Witam,Temat stary, ale podzielę się wrażeniami dla osób mniej zorientowanych w kruczkach prawnych. Procedura firmy jest kuriozalna: biorą 50 zł za pomiar odliczany jeśli się zamówi drzwi, ale przy składaniu zamówienia okazuje się że nie podpisuje się umowy na zamontowanie drzwi tylko PRZEDWSTĘPNĄ umowę, a właściwą umowę zawiera się w momencie wystawienia faktury czyli po tych deklarowanych 6-8 tygodniach, albo i później jak mają opóźnienie. Co więcej w umowie nic nie ma o zaliczce, którą wymagają (wpłaca się ją odrębnie i nawet na potwierdzeniu nie pisze iż dotyczy naszego zamówienia), firma nie chce aby zaliczkę traktować jako zadatek, czyli jeśli zawalą termin nie możemy odstąpić od umowy i żądać zwrotu zadatku w podwójnej wysokości. W umowie przedwstępnej nic też nie ma o gwarancji. W praktyce, jeśli coś nie wyjdzie z jakością albo terminem to jest się zdanym na ich dobrą wolę bo nawet idąc do sądu można co najwyżej odzyskać zaliczkę, a wyprocesowanie jakiegokolwiek odszkodowania jest mało prawdopodobne.Możliwe że oprócz tego firma jest solidna i nie budzi wątpliwości, ale jakoś odechciało mi się od nich zamawiać bo jeśli ktoś na dobrą sprawę nic nie gwarantuje to nie można go traktować poważnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Palikot 01.02.2015 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Polecam przeczytać : http://www.bel-pol-opinia.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts