andrea_l 12.10.2005 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Szukam projektów o takiej nazwie. Kilka lat temu je widziałam w necie, ale nie pamiętam z jakiej pracowni, może ktoś mógłby pomóc. Dzięki, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opus 13.10.2005 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Zdaje się że chodzi o pracownię Interles, która już nie istnieje. Dysponuję jednak materiałami dotyczącymi tych domów jeśli byłaby Pani zainteresowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrea_l 14.10.2005 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Chciałam zobaczyć rzuty i elewacje tych domów, właściwie to nie ja, tylko moja siostra. Kiedyś razem oglądałyśmy te domy i bardzo nam się podobały. Myślę, że chodzi jej tylko o przyjrzenie się jakimś detalom. Szkoda że pracownia nie istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts