bocian 12.10.2005 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Pomóżcie w wyborze pieca Co. Dom 150m2, dwie łazienki z wannami, DGP. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mradom 13.10.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Mam podobna sytuacje, jakies 150m2 do ogrzania, kominek z DGP, 2 lazienki, kuchnie. Wybor padl na Beretta Super Green 35i (kondensat) i zasobnik 120L. Do tego pogodowka. Mysle, ze optymalnie byloby wybrac moc ok 24 ale takiego modelu nie ma, wiec zmniejszylem. Poki co grzeje wode - co jeszcze nie zakonczone - jestem zadowolony. Wiecej powiem po zimieMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian 13.10.2005 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Dzięki. A po zimie to ja też będę wiedział... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts