Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kupie cegłe rozbiórkową - okolice warszawy

Recommended Posts

kupię cegły niemalże każdą ilość, a ile masz?

Czy koniecznie musi byc rozbiorkowa??? Bo wykonujemy recznie formowana, ktora czesto jest stosowana nawet za granica zamiast rozbiorkowej. Jest wykonana tak jak rozbiorkowa kilkadziesiat czy kilkaset lat temu tylko nowa :) i tansza. Stosuja ja konserwatorzy zabytkow. Prosze sobie sprawdzic strone http://www.hoffmanowska.pl

kupię cegły niemalże każdą ilość, a ile masz?

Czy koniecznie musi byc rozbiorkowa??? Bo wykonujemy recznie formowana, ktora czesto jest stosowana nawet za granica zamiast rozbiorkowej. Jest wykonana tak jak rozbiorkowa kilkadziesiat czy kilkaset lat temu tylko nowa :) i tansza. Stosuja ja konserwatorzy zabytkow. Prosze sobie sprawdzic strone http://www.hoffmanowska.pl

tańsza? to znaczy w jakiej cenie?

jeśli tak, to pewnie że taką bym wolała...

sprawdzając twoją stronkę okazało się że jednak tańsza nie jest. 0,49zł netto.

a rozbiórkowa kosztuje około 0,30 zł brutto i jak dużo to z transportem.

tak że, moje pytanie nadal aktualne...

to jakas dziwna ta cegla rozbiorkowa skoro w takiej cenie, bo do tej pory ponizej 0,9 zł kupic sie nie dalo

sprawdzając twoją stronkę okazało się że jednak tańsza nie jest. 0,49zł netto.

a rozbiórkowa kosztuje około 0,30 zł brutto i jak dużo to z transportem.

tak że, moje pytanie nadal aktualne...

to jakas dziwna ta cegla rozbiorkowa skoro w takiej cenie, bo do tej pory ponizej 0,9 zł kupic sie nie dalo

osobiście tam jeszcze nie byłam, ale słyszałam od znajomego, który kupował taką cegłę, że za Grodziskiem jest skład takiej cegły (tylko ją sprzedają) i w takiej cenie kupił na wiosne. jak to się okaże nieprawdę, odezwę się do ciebie. pozdrawiam