Monika Seba 12.10.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 poradzcie o czym najlepiej pomyslec juz na etapie fundamentow jakie wyprowadzenia warto zrobic. Gdzies byl taki watek ale przepadl i znalezc nie moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 12.10.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 taaa... ja jutro wylewam, a jedyne co zrobiłem to przebicia na kanalizę i na powietrze do kominka. tak byłem zapracowany ustawianiem szalunków, że nic więcej nie wymyśliłem. cóż, zawsze potem da się przebić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 12.10.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Przyspawać bednarkę do zbrojenia ław. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 12.10.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 na etapie fundamentów najlepiej pomysl czy zima cie nie zastanie zanim móry wsytawisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.10.2005 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Może ten wątek trochę pomoże: http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=43181&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=fundament Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweu 13.10.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Oprócz kanalizacji podposadzkowej i przewodu do powietrza do kominka warto zostawić przejścia na przyłącza, no chyba że jeszcze myślisz o grzejniku kanałowym, to oczywiście kanał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 13.10.2005 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 na etapie fundamentów najlepiej pomysl czy zima cie nie zastanie zanim móry wsytawisz! zaczynamy na wiosnę ale teraz obmyślamy plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ala.M 13.10.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Na etapie wylewania fundamentów, pomyśl , czy nie masz za wąskiego garażu!!! Proponuję garaż na dwa samochody. I jkeszcze tak, aby każdy z nich miał możliwość w garażu mieć szeroko otwarte drzwi po jednej stronie! Jeżeli nie chcesz na dwa samochody, zrób na jeden. Ale wtedy tak szeroki, aby drzwi twego samochodu mogłyby być otwarte swobodnie w samochodzie z jego dwóch stron. Oprócz tego, sprawdź, czy w dalszym miejscu w garażu, masz możliwość postawić półki z narzędziami, które są zbawienne podczas już stałego zamieszkania. A to rower naprawić, zabawkę dziecku, łopatę do ogrodu. Pomyśl i pozdrawiam. Ala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 16.10.2005 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Może ten wątek trochę pomoże: http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=43181&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=fundament o dzięki, o to właśnie chodziło- choć głowica mnie rozbolała strasznie- tego tyle do myślenia jak na babski łebek Na etapie wylewania fundamentów, pomyśl , czy nie masz za wąskiego garażu!!! Proponuję garaż na dwa samochody. I jkeszcze tak, aby każdy z nich miał możliwość w garażu mieć szeroko otwarte drzwi po jednej stronie! Jeżeli nie chcesz na dwa samochody, zrób na jeden. Ale wtedy tak szeroki, aby drzwi twego samochodu mogłyby być otwarte swobodnie w samochodzie z jego dwóch stron. Oprócz tego, sprawdź, czy w dalszym miejscu w garażu, masz możliwość postawić półki z narzędziami, które są zbawienne podczas już stałego zamieszkania. A to rower naprawić, zabawkę dziecku, łopatę do ogrodu. Pomyśl i pozdrawiam. Ala ] poszerzyliśmy garaż o 60 cm wpadł na to Seba po wizycie w garażu kolegi. Nie ma ja "wizja lokalna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts