kaloosa 13.10.2005 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 na stronie internetowej http://www.eurocaravan.pl znalazlam firme budujaca z domy z drewna, czy ktos ma jakies doswiadczenie z ta firma (z katowic)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mile19 14.10.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Zapytaj firmę, które z prezentowanych na ich stronach realizacjach są ICH, a które INNYCH firm. Poprostu, niektóre zdjęcia występują na stronach innych firm budujących domy z bali. Kto pod kogo się powołuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtask 15.10.2005 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 z tą firmą nie ale z firmą z trójmiasta tak. I nie polecił bym jej nikomu, projektant spartolił fundamenty (jedna ława przesunięta i ściana działowa wisiała w powietrzu, fundamenty potęrzne jak pod dom murowany, konkretnie kicha - wszystko wychodzi dopiero na budowie), murarz 2 miesiące robił fundamety i jeszcze spartolił, jedynie stolarze robią dobrze ale co z tego jeżeli pomimo ewidentnych błędów poprzednich pracowników tej firmy o naprawę muszę się wykłucać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mile19 15.10.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Jeżeli tak Ci chrzanią robotę, to dlaczego nie bierzesz inspektora nadzoru lub innego fachowca, który zweryfikuje Ci budowę?Przecież budujesz na lata? Nie pozwól, by chata Ci się za jakiś czas obsunęła. Płacisz kasę - żądaj rzetelnej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtask 16.10.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 wszystkie niedociagnięcia napawiają , ale za każdym razem muszę się nieżle nagadać aby wszystko było ok. pracownicy tej firmy robią jak im szef karze ale ja się nie daję i jak mam wątpliwości wykonuję parę telefonów i wiem ak powinni zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siouxiee 17.10.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 a jaka to jest za firma? Możesz mnie uprzedzić, gdyż też mam zamiar postawić dom drewniany i niewykluczone,że wybiorę jakąś z pomorskich firm, dlatego prosiłbym o ostrzeżenie. Dla mnie i dla innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 17.10.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Dokładnie! Nie bój nic i podaj nazwę partaczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtask 17.10.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 narazie nazwy firmy nie podam ale znajdują się w czymanowie oraz redzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mile19 17.10.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Mamy zgadywać ? Tylko po co zwracać uwagę na firmy Bogu duch winne ? W Redzie działa jedynie, chyba, Fedde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts