Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Panele podłogowe KRONOSPAN, czy macie jakieś doświadczenia?

Recommended Posts

Gość Kleco

Panele podłogowe KRONOSPAN (QUEEN), czy macie jakieś doświadczenia? Tylko prosze nie piszcie ze drewno jest lepsze bo ja to wiem, tylko mam 200m2 podłóg do ułożenia i mnie na nie nie stać.

NAjbardziej mi się podoba struktura tego panelu (ciemny dąb) i chciałem się dowiedzieć czy macie jakieś za lun przeciw.

Za wszelką pomoc z góry dziękuję :D :D :D

https://forum.murator.pl/topic/42067-panele-pod%C5%82ogowe-kronospan-czy-macie-jakie%C5%9B-do%C5%9Bwiadczenia/

O panelach nic nie wiem, ale jakby ktoś się zastanawiał kto to produkuje, to info jest tutaj:

http://www.melnox.pl/nt-bin/melnox/index1.htm

Pozdrawiam,

Sunao

Gość Kleco
Jestem z Mielca (Melnox i Kronowood) i moge powiedzieć, że to to samo i dodatkowo szajs jakiego mało na świecie. Jak panele to tylko Classen.

Pozdro

WItam

A co ma do tego Melnox i Kronowood?

Nie załamuj mnie że to szajs bo ładniejszych nie znalazłem :cry: :cry: :cry:

W Mielcu są te fabryki. Dokładnie Melnox produkuje panele które firmowane są przez Kronopol. Ponieważ mam znajomych którzy tam pracują więc wiem, że to dziadostwo pod względem jakości (nie wzornictwa). Panele mozna kupić już poniżej 15 zł/m2 co nie może mieć przełożenia na jakość. Ale to jest wyłącznie moje zdanie - każdy ma prawo wyboru.

Pozdrawiam

:o nie widziałam paneli poniżej 19 zł a co dopiero 15zł/m2

ja też zamierzam w kilku pomieszczeniach połozyć panele - głównie dlatego, że nie stać mnie na wszystko co uważam za super i chciałabym mieć w domu :cry:

dlaczego szajs ?? przecież wszystko jest dla ludzi :-?

a na marginesie -też spodobały mi się panele KRONOPOLU za 35zł/m2 - i myślalam, że to optymalny wybór między jakością a szajsem a teraz zabiliście mi ćwieka :-?

Gość Kleco
W Mielcu są te fabryki. Dokładnie Melnox produkuje panele które firmowane są przez Kronopol.

Tylko zaznaczam, że chodzi mi o Kronospan, a nie Kronopol.

A co do ceny to kosztują 41zł m2, więc nie tak tanio.

Pozdrawiam

• 1 month później...
Pozwolę się podłączyć do tego wątku. Mam pytanie. Co możecie powiedzieć o panelach laminowanych firmy Montana (robione dla Obi)?