fischer 22.12.2002 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2002 Chcę kupić piec z płytą ceramiczną do zabudowy jaką firmę wybrać czym się sugerować, na co zwracać uwagę przy zakupie. W sklepach każdy sprzedawca zachwala inny sprzęt. _________________ [ Ta wiadomość była edytowana przez: fischer dnia 2002-12-22 16:18 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hugo 23.12.2002 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2002 Ja wybrałem WIRPOOLA (7lat i chodzi bezawaryjne). Co bym dzisiaj zmienił ? Wybrałbym płytę z jednym palnikiem halogenowym, żeby nie gotować wody w czajniku bezprzewodowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fischer 24.12.2002 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2002 Mamy do wyboru między AMICA , WHIRPOOL, ARISTON. Amica jako cenowo i wyposarzeniem przewyższa pozostałe ale pytanie czy jakościowo dorównuje Whirpoolowi czy Aristonowi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts