mark0 23.11.2002 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2002 Mam nadzieję, że to co pisze Amba to tylko kaczka dziennikarska bo inaczej to kompletny klops nie tylko dla mnie. [ Ta wiadomość była edytowana przez: mark0 dnia 2002-11-23 14:09 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 14.02.2003 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2003 Warunki zabudowy, z tego co mi wiadomo, okreslaja juz czy mozesz sie budowac, czy nie. Warunki maja swoj okres waznosci, wiec nikt nie podskoczy do tego momentu. Moje warunki byly wazne do k. 2002, przed koncem roku zlozylem wniosek o przedluzenie i... mam warunki do 2003. Od energetyki warunki tez dostalem. Chcialem odrolnic, ale przeciez mam V i VI klase - nie trzeba. Ale opinie wydali (ze nie trzeba). Dom stawiam jeszcze w tym roku. I niech mi kto podskoczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek200 14.02.2003 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2003 AMBA!Nie wierz w takie rzeczy. Prawo budowlane nigdy nie będzie regulowało ile musi mieć rolnik ziemi. Jeżeli uzyskasz warunki zabud. to admin. arch-bud dalej nie wnika.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek200 14.02.2003 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2003 P.S. Projek ustawy jest już od dawna dostępny i je tam takich żeczy nie widziałem.Pa:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 18.02.2003 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2003 Musialbym poszukac dokladnych numerow, ale sa takie zapisy, ktore mowia, ze jesli chce sie budowac na ziemi rolnej w sasiedztwie istniejacych budynkow albo z powodu takiego a nie innego zapotrzebowania spolecznego, to... mozna sie budowac.Zawsze jest jakas furtka, wszystkim tego zycze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 06.09.2004 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 obowiązek uiszczenia należności i opłat rocznych, nie dotyczy wyłączenia gruntów z produkcji rolniczej lub leśnej na cele budownictwa mieszkaniowego: - do 0,05 ha w przypadku budynku jednorodzinnego. Mam decyzję wzizt zezwalającą na budowę dwóch budynków jednorodzinnych na jednej działce o statusie rolnym. Czy w takim przypadku mogę bezpłatnie wyłączyć 1000 metrów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 07.09.2004 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Nie, to jest liczba calkowitej powierzchni, jaka mozna wylaczyc bezplatnie z jednej dzialki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts