woody 14.10.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Szykam tarasu z płytek ceramicznych Ceramiki Gres marka MILO,chcę taki zrobić z płytki lento może ktoś z was ma jakieś doświadczenia z ich produktami. Proszę o opinię.Jak ktoś ma taki taras to bardzo prosze o jakieś zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woody 27.10.2005 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 aż nie wierzę czy nikt nie widział lub chociaż nie słyszał o tych płytkach.Czy są aż takie złe??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 27.10.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Mam takie, m.in na tarasie i moim zdaniem są OK Taras był robiony ok. rok temu. Bez uwag, tylko w jednym miejscu odkleiła się płytka na cokole, ale ewidentnie spaprał wykonawca. Gdby jeszcze nie te gołębie, byłoby wręcz bosko. Mam też inne płytki tej samej firmy i nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woody 27.10.2005 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 A jakie konkretnie płyteczki?Masz może jakieś zdjęcia tarasu - szukam czegoś dla siebie - jakiegoś pomysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 27.10.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Zdjęć nie mam, musiałbym coś cyknąć, ale chyba dopiero w weekend do w tygodniu jest ciemno jak wyjeżdzam z domu i jak wracam. Dokładnie które płytki gdzie nie pamiętam, żona się tym zajmowała. Pamiętam nazwy Milo i lento z rachunków i opakowań Musiałbym się skonsultować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekm22 10.06.2006 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Szykam tarasu z płytek ceramicznych Ceramiki Gres marka MILO, chcę taki zrobić z płytki lento może ktoś z was ma jakieś doświadczenia z ich produktami. Proszę o opinię. Jak ktoś ma taki taras to bardzo prosze o jakieś zdjęcie. Wkrotce bedziemy wykladali schody plytkami Milo Forte , jesli jeszcze jestes zainteresowany to po wykonaniu schodow dam znac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woody 25.07.2006 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Witam Chętnie zobaczę, jestem ciekaw gdzie byłu kupione no i oczywiście za ile?Napiszcie co o nich sądzicie i dlaczego wybór padł na nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts