brachol 14.10.2005 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Witamwykopalem lawy w poniedzialek bede lal beton i stad pytanie ile wiecej zamowic bo ciezko to obilczyc ile bedzie potrzebne i co ewentualnie zrobic z nadmiarem betonu?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dr.opsik 14.10.2005 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Wykop trochę ław pod ogrodzenie, albo pod taras, pod schody do domu, schody na taras, ławy pod jakąś budowlę w ogrodzie (np, altanę lub pergolę ze słupków klinkierowych itp)pzdrw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 14.10.2005 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 najlepiej beton zamów na rano to wtedy betoniarnia powinna przyjąć ci resztki, mi zostało troszku a zalewałam wieczorem więc zrobiłam sobie kilka płytek na chodnik teść zrobił szybko forme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodaka 16.10.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Wyliczyłem , że powinno byc betonu ok 15m3. Zamówilismy 20 m3. Wyszło gdzieś 18-8,5. Nadmiar równolegle rozlalismy po ławach. Tym samym nic sie nie zmarnowało i nic nie wróciło. Mam o 5 cm grubsze ławy. I tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 16.10.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 a ja ile wyliczyłem tyle weszło. a za drugim razem (bo wylewałem pod garaż i pod dom) wziąłęm troszkę więcej niz wyliczyłem i to troszkę więcej musiałem zuzyć gdzieś indziej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 16.10.2005 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Zawsze wyliczałem bardzo dokładnie ile potrzebuje i tyle (w zaokrągleniu do 0,5 m3) zamawiałem. Brałem beton 4 razy i zawsze się to sprawdzało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts