flowera 15.10.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Witajcie, probuje znalezc jakiegos murarza w miare solidnego w okolicach Chzastawy Wlk (z Czernicy moze, z Dobrzykowic?) jakby ktos mial namiary, przeszukalam forum ale jakos ciezko cos znalezc... Dzieki z goryi pozdrawam Bogusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 15.10.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 flowera moze cos tu znajdziesz, to jest lista sprawdzonych wykonawcow grupy wroclawskiej http://dobrzykowice.w.interia.pl/wykonawcy.txt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowera 15.10.2005 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Dzieki serdeczne jut trafilam na ten link, nie wiem czy jest mozliwe przeniesienie tego watku do Grupy Wroclawskie wydawalo mi sie ze tam umiescilam tego maila ale chyba cos mi tym razem nie wyszlo pozdrawiam Bogusia flowercia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 15.10.2005 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Mozesz jeszcze zapytac na grupie, ale ten topik bym tu zostawila. Moze akurat jakis zainteresowany wykonawca sie znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowera 17.10.2005 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Dzieki serdeczne czekam na propozycje))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts