bastus2 15.10.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Witajcie, pytanie jak w temacie.... Probowalem ja, zona, i nic Oczywiscie chodzi o umycie tej czesci od wewnątrz. tzw. dymionej, aby tam nie pozostały smugi oraz tzw. przebarwienia, czyli ze szyba w niektorych miejscach nie jest mleczna ale bardziej przezroczysta... Macie jakies doświadczenia? Proszę o rady Pzdr Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafallogi 17.10.2005 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 szklarz poradził mi bym mył szybę matowioną z widocznych paluchów benzyną ekstrakcyjną. radzę spróbować gdzieś na mniej widocznych szybkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 17.10.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Nie wiem jak to moze wygladac, bo ja mam w kuchni szafe z drzwiami ze szklem matowym i w przedpokoju tez. Myje normalnie tz psikam plynem do szyb, wycieram mikrofaza i zadne smugi czy cos mi sie nie robi. Oczywiscie ta matowana powierzchnia musi byc bardzo mocno spryskana, zeby byla rownomiernie mokra i wteczas jest cacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts