pobik 15.10.2005 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 WitamMam do was nastepujace pytanie, aktualnie mieszkamy w czworke w mieszkaniu spoldzielczym. Mieszkanie jest na moja matke i chcemy aktualnie je wykupic. Na wiosne chcę zaczac budowe i jak skoncze za rok, dwa to sprzedac to mieszkanie. W zwiazku z powyzszym pojawia sie pytanie czy trzeba bedzie od tego zbycia placic jakis podatek?? Jedni mi mowia ze tak inni ze nie .... to jak to w koncu jest ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pjotrzu 15.10.2005 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 witamOdpowiedź na swoje pytanie znajdziesz tu:http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=53814&highlight=Przeczytaj dokładnie - powinno pomócpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts