Rafter 07.01.2003 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2003 Anonimowy!Odważny tekst ale dlaczego anonimowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.01.2003 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2003 Pitbull Właśnie..stworzenie.. :smile: Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 08.01.2003 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2003 Teska - Tobie teściowa nie mogła zajść za skórę, bo ... jej nie masz. Możesz mieć co najwyżej świekrę. Obiegowa opinia o teściowych tak na prawdę jest właśnie o świekrach, bo to mamuśki maminsynków najbardziej się wtrącają i psują krew młodym i nie tylko młodym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 08.01.2003 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2003 Padlo tyle gorzkich slow w sprawie stworzen pt. tesciowa vel swiekra ze musze stana w obronie. Kazde boskie stworzenie ma prawo egzystencji (nawet marnej ). Dajcie zyc i meczyc sie dalej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafter 08.01.2003 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2003 Ja tak samo torturuję teściową jak ta babka tańczy walca. Zeby urwać tą dyskusję, to nie dam złego słowa powiedzieć o swojej teściowej. Zacna z niej kobieta i bardzo dobra. I żadnej obcej nie wezmę na tortury. Proszę sobie radzić we własnym zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.01.2003 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2003 HMM No tak...tesciowa..ok..lubie ją :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 09.01.2003 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2003 Oj malo entuzjazmu , malo ... nikt sie na to nie nabierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.01.2003 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2003 :smile: :smile: :smile: a teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg 09.01.2003 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2003 Może Was zdziwię ale mi się podobała praca, która zwyciężyła w konkursie. Może dlatego, że lubię teściową P.S. W konkursie brała udział moja żona ale nic nie wygrała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 10.01.2003 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2003 Mężuś, czy mogę przesłać mamusi tego linka? No słuchajcie, przecież to wszystko jest bardzo subiektywne. Mnie się też podobało, szczególnie ten kawałek o własnej ciszy. Wydaje mi sie, że im chodziło o korzystny stosunek treści do długości pracy, no i w takim razie rzeczywiście dziewczyna się wywiązała. Ja też popełniłam taki wzruszający poemat, ale był tak długi, że samej by mi się nie chciało czytać De gustibus non est disputantum, czy jakoś tak, jak mawiali starożytni Rosjanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 10.01.2003 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2003 No Teska tera to prawdziwa "fota morgana" - dalem sie nabrac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maronbik 12.01.2003 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2003 A mi smutno że wysiłek i euforia zostały niezauważone... ( M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.01.2003 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2003 Proszę o opinię o mojej pracy konkursowej. 1 Nie trzeba powtarzać nikomu, że najlepiej we własnym domu.2 Jak w bloku mieszkałemogrodu ani garażu nie miałem.Latem zamiast trawkę sobie kośićteściową musiałem znośićW nocy nie spałem bo samochodu pilnowałem.3 Żona ciągle narzekała:to, że kuchnia jest za małato, że nie ma gdzie przyjmować gościto, że ją sąsiadka złości4 Wysokie płaciliśmy rachunkiza spartańskie warunki5 Dzieci również w bloku mieszkać nie chciałymuratora nam zaprenumerowały.Na własny domek była już porawybraliśmy gotowy projekt muratora.Teraz we własnym domku mieszkamy i na nic nie narzekamy. "W pracy tej najważniejsze powody, dla których warto mieć dom zostały przedstawione celnie, lapidarnie i w formie prostej i nie pozbawionej"itd. Czy nie sądzicie, że argumentacja Jury dotycząca pracy nagrodzonej gł.nagrodą bardziej "pasuje" do mojej? Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 25.01.2003 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2003 Zdaje się że trzeba ogłosić jakiś nowy konkurs,bo te negatywne opinie o ostatnim robią się męczące.Ciekawe ,że tylko anonimowi są niezadowoleni.Nie rozumiem,dlaczego ludzie są tacy zawistni! SZANOWNA REDAKCJO PROSZĘ O KOLEJNY KONKURS! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 03.02.2003 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 Był to jeden z konkursów w stylu audio-tele: "Najpierw DAJ NAM ZAROBIĆ, niby-tam odpowiedz na jakieś pytania i możesz się już prawie czuć właścicielem super nagrody" . W prawdziwych konkursach, w których rzeczywiście trzeba się wysilić i czymś tam wykazać wygrywa się...prenumeratę a nie samochód . [ Ta wiadomość była edytowana przez: Becik dnia 2003-02-03 10:45 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.02.2003 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2003 A czy zauwazyliscie, ze nagrodzona praca zawiera CZTERY powody dla ktorych warto miec dom a nie PIĘC ???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.02.2003 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2003 A co za roznica czy 4 czy 5 - przeciez golym okiem widac ze nie chodzilo o zadne zasady i regulamin. Miala wygrac ta a nie inna osoba i koniec. Nie ma co sie nad tym dluzej wyzalac. Dopiero jak bedziesz mial chody u czlonkow jury to moze dostaniesz jakis telewizor albo lodowke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.02.2003 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2003 To już przesada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.02.2003 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2003 :sad: bez komentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.02.2003 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2003 On 2003-02-18 10:30, Anonymous wrote: A co za roznica czy 4 czy 5 różnica jest zasadnicza - ta praca NIE spełnia podstawowego wymogu z regulaminu konkursu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts