marzenatomek 15.10.2005 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 WitamBudujemy dom ,oprócz ogrzewania na olej chcemy zrobic kominek z nawiewem.Chcemy aby ogrzał ok 120m2.W związku z tym mamy pytanie jaki wkład kominkowy polecacie z doświadczenia ,prosty i niedrogi do ciągłego palenia.Co u was zdaje egzamin?Z czego jesteście zadowoleni?Dziękujemy za wskazówki i sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buczek 15.10.2005 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 polecam norweskiego yotula. Polecam choć jest b. drogi. ( od 4 tys. w górę). Od 7 lat jest to moje jedyne ogrzewanie - a mam 100 metrowy domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenatomek 15.10.2005 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Dziękuję za sugestię ,a czy z tańszych kominków jest coś godnego polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buczek 16.10.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Tu na tym forum wszyscy podniecają się wkladami Tarnava Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_R 16.10.2005 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Nie wybieraliśmy jeszcze kominka, ale według mojego dotychczasowego rozeznania najsensowniejszą ofertę ma Yotul. Norwegom tam nieźle pizga to już oni najlepiej wiedzą, jak najkorzystniej uzyskiwać ciepełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 16.10.2005 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Duuuuuży kominek z wkładem szamotowym. Jest bardziej wydajny .Ja tak zrobiłem Można wkładac duże polana i rzadziej podkładać. Niby drogi? ,ale póżniej mniej drewna spalę Obudowę zrobię za rok . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 16.10.2005 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Tarnava Poczytaj: tutaj i tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.10.2005 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 a sprwawdz na kratki.pl, ja tez sie nad tym zastanawiam Włodek a jak ustawisz, na czym i jak podlaczysz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sta28 16.10.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Tu na tym forum wszyscy podniecają się wkladami Tarnava Tu nie ma się czym podniecać. Zacząłem drugi sezon grzewczy z Tarnawą 18 kW. Zero problemów. Oby tak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 17.10.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Pablo1979 Obudowałem kartongips i podłączyłem .Reszta tzn. kamień za rok ,i taki jak będe sobie życzył, co by moje i mojej żony oko cieszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts