Luśka 16.10.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Zajrzyjcie tu, proszę..... http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=880697#880697 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 16.10.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Luska, te zdjecia i to ogloszenie "lata" juz od dluzszego czasu po calym necie, forumach, przesylane jest mailami itp....... info jest sprzeczne, a to maja juz domy, a to ich nie maja, a to chca je uspic a to nie chca. Tak z grubsza to wydaje mi sie ze jest to spam Nie wierze zeby ktos chcial uspic szczeniaki Goldena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 16.10.2005 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Masz rację, Mohag. Chyba dałam się podpuścić - weszłam na dogomanię i zdaje się, że to chwyt reklamowy jakiejś hodowli. Przepraszam wszystkich, którzy tu zajrzą niepotrzebnie. PS. wiadomość dostałam od kuzyna - psiarza od urodzenia i dlatego zaufałam, że to prawda. Uszy mu dziś oberwę, choć sam też dał się wpuścić. PS. Czy Admin może wyrzucić ten wątek, bo naśmieciłam niechcący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts