pawelmg 16.10.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Witam Jestem w trakcie wybierania plytek do lazienki. Zastanawiamy sie nad - gresem - płytkami rektyfikowanymi- plytkami ceramicznymiLacznie 21m2. Zastanawiam sie czy bede w stanie samodzielnie ulozyc/pociac gres lub plytki rektyfikowane. Czy przycinanie takich plytek jest latwe??? Czy wystarczy rysik do łamania i lepsze wiertlo do wiercenia otworow??Co z fugowaniem gresu szkliwionego?? Bardzo klopotliwe?? Mam doswiadczenie z plytkami ceramicznymi ale nie z gresem i plytkami rektyfikowanymi. Bardzo prosze o informacje, porady PS wybrane plytki- płytki rektyfikowane- płytki ceramiczne- gres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelmg 17.10.2005 04:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 czy naprawde nikt nie jest w stanie mi doradzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts