totakieproste 16.10.2005 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 poszukuję opini na temat kotła firmy IRLEH o nazwie HOLZ. Czy ktos go ma i jak mu się z tym kotlem żyje/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 16.10.2005 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Holz=Fex-plus. To to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
totakieproste 22.10.2005 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 dzięki za odpowiedź, ale to mi nic nie mówi. Potrzebna mi opinia kogoś kto ma u siebie taki piec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 22.10.2005 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 dzięki za odpowiedź, ale to mi nic nie mówi. Potrzebna mi opinia kogoś kto ma u siebie taki piec. Janussz wyraźnie napisał , że irleh to to samo co fex - czyli ferrum.Wrzuć w wyszukiwarkę hasło "fex" i poczytaj. Miłej lektury. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 22.10.2005 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Wójt, główna księgowa pewnej gminy zamówili kocioł: Fe sex plus 40kW. Księgowa ponoć rychtowna babka . Autentyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 22.10.2005 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Wójt, główna księgowa pewnej gminy zamówili kocioł: Fe sex plus 40kW. Księgowa ponoć rychtowna babka . Autentyczne. Może ona od rydzyka? bo łociec nie kazali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts