Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wychodek.........

manykes

Recommended Posts

Witam

Mam pytanko , gdzie nabyliście "sławojkę", już najwyższy czas żebym i ja się zaopatrzył , w ten mały przytulny budyneczek, a może TOJ-TOJ , a może sami zrobiliście........????????

Bardzo proszę o rady i wasze doświadczenia, a także ewentualne namiary gdzie można kupić i za ile...... :D

pozdrawiam :D

jasne, że mozna kupić, ale cieszy bardzo bardacha sama wykonana... własne pomysły.... wykorzystać materiały czasem mało potrzebne......

Taka własnie z serduszkiem, zamykana na kołek drewniany, wewnątrz troszkę ascetyczny wygląd, żadnych przesadnych wygód.....

Pamiętaj, aby deski, te no wiesz, do siedzenia trochę chociaż przeheblować :lol: .

jasne, że mozna kupić, ale cieszy bardzo bardacha sama wykonana... własne pomysły.... wykorzystać materiały czasem mało potrzebne......

Taka własnie z serduszkiem, zamykana na kołek drewniany, wewnątrz troszkę ascetyczny wygląd, żadnych przesadnych wygód.....

Pamiętaj, aby deski, te no wiesz, do siedzenia trochę chociaż przeheblować :lol: .

E tam, ja nie heblowałem, a użyłem tego co mi zostało po rozszalowaniustropów, plus resztki krokwi na konstrukcję ;-) Kupiłem za to za 17 zł najprostszą, plastykową deskę sedesową.... No ale wycinanie "kółka" ręczna piłą w dechach, już mi ten tegez nie wyszło tak dobrze ;-)

pozdrawiam

Gerion

Kupic mozna owszem(zwlaszcza jesli nie ma sie mozliwosci zrobic samemu) ale:dobrze poogladac czy jest funkcjonalny.Ja prubowalam kupic ,szukalam a kiedy znalazlam okazalo sie,ze ma powazne braki.W koncu maz zbil z zerdzi i dech za 1/3 ceny.Jest wielki(3 osoby moze przeczekac w nim ulewe :D),pachnie drzewem i widok przez szpary piekny( :) ).I pewnie jak stare wiejskie chaty przetrwa setke!A zamiast blachy zrobimy na dachu skalniak!

Zdecydowanie glosuje za ZROBIC.

Z deski lepszy bo zdrowszy. Plastik odparza.

Mnie zrobił tata (lat 70). Mówię o wychodku ofkors.

Toi Toi namiar: 22 614 59 78 79.

Ceny:

4 zł / dzień + vat. Za wypożyczenie opłąta jednorazowa (aktywacyjna) 64 zł / 2 tygodnie

Płochocińska 29 (Warszawa)

Koszmarnie drogo.