manykes 16.10.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Witam Mam pytanko , gdzie nabyliście "sławojkę", już najwyższy czas żebym i ja się zaopatrzył , w ten mały przytulny budyneczek, a może TOJ-TOJ , a może sami zrobiliście........???????? Bardzo proszę o rady i wasze doświadczenia, a także ewentualne namiary gdzie można kupić i za ile...... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 16.10.2005 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 nikt nie stosował wychodka na działce..............???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaiM 16.10.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Ja zrobiłem sam. Zamontowałem nawet jakieś stare drzwi pokojowe co mi zostały po remoncie Możesz kupić dwa segmenty płotków drewnianych ogrodowych, przeciąć na pół i przykręcić to do stelaża np z łat 6x4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 16.10.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Koniecznie w drzwiach musi być wycięte serduszko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 16.10.2005 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 a może ktoś kupował TOJ-TOJA, albo wychodek........?prosiłbym o namiary z okolic w-wy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 16.10.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Ja dostałem gratis od innego forumowicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 16.10.2005 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 szczęściarz z ciebie , drewniak czy toj-toj...Chciałbym kupić toj-toja , ale czy one są w sprzedarzy, no i ile kosztują....??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrusiek 16.10.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Są gotowce w Castoramie lub Praktikerze (Janki), koszstuje to chyba ok 450zł, ale dokładnie nie pamiętam. Poszperam w kompie, chyba mam nawet fotkę tego wyrobu.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrusiek 16.10.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Mam, nawet cenę widać http://img348.imageshack.us/img348/2746/ki0dq.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 16.10.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Ja dostałem gratis od innego forumowicza Ale numer , ja tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 16.10.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Są gotowce w Castoramie lub Praktikerze (Janki), koszstuje to chyba ok 450zł, ale dokładnie nie pamiętam. . Żaden interes...patrz ile kosztuje m3 deski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 16.10.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Ja dostałem gratis od innego forumowicza Ale numer , ja tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 17.10.2005 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 jasne, że mozna kupić, ale cieszy bardzo bardacha sama wykonana... własne pomysły.... wykorzystać materiały czasem mało potrzebne......Taka własnie z serduszkiem, zamykana na kołek drewniany, wewnątrz troszkę ascetyczny wygląd, żadnych przesadnych wygód..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dryblasy 17.10.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 4 pary starych drzwi jakaś płyta na dach i 1,5 m2 papy domek z serduszkiem jak marzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tczarek 17.10.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Oczywiście są gotowe, ale za te gotowe trzeba zapłacić. A przecież jest to obiekt przejściowy. U mnie było kilka desek, stare drzwi oraz duża beczka. I trochę bakterii od znajomego do oczyszczalni. Po zakończeniu budowy znajomy zabrał budyneczek i po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrusiek 17.10.2005 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Żaden interes...patrz ile kosztuje m3 deski... A to już oceni sam zainteresowany, ja pewnie tez bym tego nie kupił, podałem namiar jedynie w odpowiedzi na pytanie, autor posta sam oceni czy warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 17.10.2005 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 jasne, że mozna kupić, ale cieszy bardzo bardacha sama wykonana... własne pomysły.... wykorzystać materiały czasem mało potrzebne...... Taka własnie z serduszkiem, zamykana na kołek drewniany, wewnątrz troszkę ascetyczny wygląd, żadnych przesadnych wygód..... Pamiętaj, aby deski, te no wiesz, do siedzenia trochę chociaż przeheblować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 17.10.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 jasne, że mozna kupić, ale cieszy bardzo bardacha sama wykonana... własne pomysły.... wykorzystać materiały czasem mało potrzebne...... Taka własnie z serduszkiem, zamykana na kołek drewniany, wewnątrz troszkę ascetyczny wygląd, żadnych przesadnych wygód..... Pamiętaj, aby deski, te no wiesz, do siedzenia trochę chociaż przeheblować . E tam, ja nie heblowałem, a użyłem tego co mi zostało po rozszalowaniustropów, plus resztki krokwi na konstrukcję Kupiłem za to za 17 zł najprostszą, plastykową deskę sedesową.... No ale wycinanie "kółka" ręczna piłą w dechach, już mi ten tegez nie wyszło tak dobrze pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 17.10.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Kupic mozna owszem(zwlaszcza jesli nie ma sie mozliwosci zrobic samemu) ale:dobrze poogladac czy jest funkcjonalny.Ja prubowalam kupic ,szukalam a kiedy znalazlam okazalo sie,ze ma powazne braki.W koncu maz zbil z zerdzi i dech za 1/3 ceny.Jest wielki(3 osoby moze przeczekac w nim ulewe ),pachnie drzewem i widok przez szpary piekny( ).I pewnie jak stare wiejskie chaty przetrwa setke!A zamiast blachy zrobimy na dachu skalniak! Zdecydowanie glosuje za ZROBIC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.10.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Z deski lepszy bo zdrowszy. Plastik odparza.Mnie zrobił tata (lat 70). Mówię o wychodku ofkors. Toi Toi namiar: 22 614 59 78 79. Ceny:4 zł / dzień + vat. Za wypożyczenie opłąta jednorazowa (aktywacyjna) 64 zł / 2 tygodniePłochocińska 29 (Warszawa)Koszmarnie drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts