Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komplet AGD - proszę o opinie

Marchewka

Recommended Posts

Wiem, że temat przewijał się kilka razy. Przeczytałam wszystkie ostatnie wątki, jednak nadal mamy z mężem pewne wątpliwości, co do swojego wyboru. Bylibyśmy wdzięczni za opinię nt. tego AGD. Rady/uwagi/sugestie Pana mdzelewskiego _bardzo_ mile widziane. :)

Wybraliśmy (do zabudowy):

piekarnik - Gorenje B 9000 E (nazywane także Premium)

płyta elektr. - Gorenje ECT 650 CP lub ECT 780 E (szer. 85 cm)

zmywarka - Siemens SE 64M350EU (60 cm)

Plus jeszcze:

pralka - Siemens WXLP 1242 PL

lodówka SBS - LG GR-F218JTTA

okap kominowy Amica OKC 6413 I

Co do okapu - chyba niezła relacja ceny do wydajności. Ale jeszcze go nie oglądaliśmy. Ciekawi jesteśmy, czy jest głośny.

Co do lodówki - kupimy ją jedynie za cenę nie wyższą, niż 6 tys. Widzieliśmy ją w Saturnie w Wa-wie za 5600, ale już nie ma śladu po nich w tej cenie.

mdzelewscy - w wątku o lodowkach SBS pisałeś, że widziałeś ją w podobnej cenie gdzieś na Trasie Torunskiej. Gdzie dokładnie?

Nie mamy jeszcze pomysłu na zlewozmywak. Wiemy jedynie, że mógłby to być 1,5.

Bardzo proszę o opinie użytkowników ww. sprzętów.

Pozdrawiam! :)

Iwona (nowa na forum)

Wiem, że temat przewijał się kilka razy. Przeczytałam wszystkie ostatnie wątki, jednak nadal mamy z mężem pewne wątpliwości, co do swojego wyboru. Bylibyśmy wdzięczni za opinię nt. tego AGD. Rady/uwagi/sugestie Pana mdzelewskiego _bardzo_ mile widziane. :)

Wybraliśmy (do zabudowy):

piekarnik - Gorenje B 9000 E (nazywane także Premium)

płyta elektr. - Gorenje ECT 650 CP lub ECT 780 E (szer. 85 cm)

zmywarka - Siemens SE 64M350EU (60 cm)

Plus jeszcze:

pralka - Siemens WXLP 1242 PL

lodówka SBS - LG GR-F218JTTA

okap kominowy Amica OKC 6413 I

Co do okapu - chyba niezła relacja ceny do wydajności. Ale jeszcze go nie oglądaliśmy. Ciekawi jesteśmy, czy jest głośny.

Co do lodówki - kupimy ją jedynie za cenę nie wyższą, niż 6 tys. Widzieliśmy ją w Saturnie w Wa-wie za 5600, ale już nie ma śladu po nich w tej cenie.

mdzelewscy - w wątku o lodowkach SBS pisałeś, że widziałeś ją w podobnej cenie gdzieś na Trasie Torunskiej. Gdzie dokładnie?

Nie mamy jeszcze pomysłu na zlewozmywak. Wiemy jedynie, że mógłby to być 1,5.

Bardzo proszę o opinie użytkowników ww. sprzętów.

Pozdrawiam! :)

Iwona (nowa na forum)

No, czesc :wink: :lol: Do Modzelewskich napisz na priva, masz taka ikonke i zapytaj o cene.Moja kolezanka ma "Twoje" Gorenje i jest bardzo zadowolona, ja tez sie chyba zdecyduje na ten piekarnik i płyte.Sprawdz jaka głosna jest ta zmywarka.Ja miałam AEG Favorit bardzo dobry model.Oki, lece z psem na dwór :wink:

Witaj, Gosieńko!

Do Modzelewskich napisz na priva

Tak właśnie zrobię. Mam nadzieję, że odpisze do połowy listopada - wtedy mamy nadzieję wkroczyć do akcji pt. urządzanie... :D

Moja kolezanka ma "Twoje" Gorenje i jest bardzo zadowolona

Moja koleżanka też ma i jest zadowolona. :D

Sprawdz jaka głosna jest ta zmywarka.

Opis mówi, że 47 db, więc chyba nieźle, jak na zmywarkę...

Witaj, Gosieńko!

Do Modzelewskich napisz na priva

Tak właśnie zrobię. Mam nadzieję, że odpisze do połowy listopada - wtedy mamy nadzieję wkroczyć do akcji pt. urządzanie... :D

Moja kolezanka ma "Twoje" Gorenje i jest bardzo zadowolona

Moja koleżanka też ma i jest zadowolona. :D

Sprawdz jaka głosna jest ta zmywarka.

Opis mówi, że 47 db, więc chyba nieźle, jak na zmywarkę...

Niezle :wink: tak przy okazji, tu troche inna technika odpisywania niz na grupie :wink: :p kliknij w prawa ikone, to bedziesz miała odpowiedz z cytatem.Taka u góry.Buzka