Marchewka 16.10.2005 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Wiem, że temat przewijał się kilka razy. Przeczytałam wszystkie ostatnie wątki, jednak nadal mamy z mężem pewne wątpliwości, co do swojego wyboru. Bylibyśmy wdzięczni za opinię nt. tego AGD. Rady/uwagi/sugestie Pana mdzelewskiego _bardzo_ mile widziane. Wybraliśmy (do zabudowy): piekarnik - Gorenje B 9000 E (nazywane także Premium) płyta elektr. - Gorenje ECT 650 CP lub ECT 780 E (szer. 85 cm) zmywarka - Siemens SE 64M350EU (60 cm) Plus jeszcze: pralka - Siemens WXLP 1242 PL lodówka SBS - LG GR-F218JTTA okap kominowy Amica OKC 6413 I Co do okapu - chyba niezła relacja ceny do wydajności. Ale jeszcze go nie oglądaliśmy. Ciekawi jesteśmy, czy jest głośny. Co do lodówki - kupimy ją jedynie za cenę nie wyższą, niż 6 tys. Widzieliśmy ją w Saturnie w Wa-wie za 5600, ale już nie ma śladu po nich w tej cenie. mdzelewscy - w wątku o lodowkach SBS pisałeś, że widziałeś ją w podobnej cenie gdzieś na Trasie Torunskiej. Gdzie dokładnie? Nie mamy jeszcze pomysłu na zlewozmywak. Wiemy jedynie, że mógłby to być 1,5. Bardzo proszę o opinie użytkowników ww. sprzętów. Pozdrawiam! Iwona (nowa na forum) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 17.10.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Co do zlewów - absolutnie nie polecam PLADOS - korki nawet po reklamacji nie trzymają!!!! Ale fragranit jest boski, nawet tej firmy. Teraz kupowałabym Franke. Okap mam Amici ale teleskopowy. Jest głośny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 17.10.2005 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Wiem, że temat przewijał się kilka razy. Przeczytałam wszystkie ostatnie wątki, jednak nadal mamy z mężem pewne wątpliwości, co do swojego wyboru. Bylibyśmy wdzięczni za opinię nt. tego AGD. Rady/uwagi/sugestie Pana mdzelewskiego _bardzo_ mile widziane. Wybraliśmy (do zabudowy): piekarnik - Gorenje B 9000 E (nazywane także Premium) płyta elektr. - Gorenje ECT 650 CP lub ECT 780 E (szer. 85 cm) zmywarka - Siemens SE 64M350EU (60 cm) Plus jeszcze: pralka - Siemens WXLP 1242 PL lodówka SBS - LG GR-F218JTTA okap kominowy Amica OKC 6413 I Co do okapu - chyba niezła relacja ceny do wydajności. Ale jeszcze go nie oglądaliśmy. Ciekawi jesteśmy, czy jest głośny. Co do lodówki - kupimy ją jedynie za cenę nie wyższą, niż 6 tys. Widzieliśmy ją w Saturnie w Wa-wie za 5600, ale już nie ma śladu po nich w tej cenie. mdzelewscy - w wątku o lodowkach SBS pisałeś, że widziałeś ją w podobnej cenie gdzieś na Trasie Torunskiej. Gdzie dokładnie? Nie mamy jeszcze pomysłu na zlewozmywak. Wiemy jedynie, że mógłby to być 1,5. Bardzo proszę o opinie użytkowników ww. sprzętów. Pozdrawiam! Iwona (nowa na forum)No, czesc Do Modzelewskich napisz na priva, masz taka ikonke i zapytaj o cene.Moja kolezanka ma "Twoje" Gorenje i jest bardzo zadowolona, ja tez sie chyba zdecyduje na ten piekarnik i płyte.Sprawdz jaka głosna jest ta zmywarka.Ja miałam AEG Favorit bardzo dobry model.Oki, lece z psem na dwór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marchewka 18.10.2005 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Witaj, Gosieńko! Do Modzelewskich napisz na priva Tak właśnie zrobię. Mam nadzieję, że odpisze do połowy listopada - wtedy mamy nadzieję wkroczyć do akcji pt. urządzanie... Moja kolezanka ma "Twoje" Gorenje i jest bardzo zadowolona Moja koleżanka też ma i jest zadowolona. Sprawdz jaka głosna jest ta zmywarka. Opis mówi, że 47 db, więc chyba nieźle, jak na zmywarkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 18.10.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Witaj, Gosieńko! Do Modzelewskich napisz na priva Tak właśnie zrobię. Mam nadzieję, że odpisze do połowy listopada - wtedy mamy nadzieję wkroczyć do akcji pt. urządzanie... Moja kolezanka ma "Twoje" Gorenje i jest bardzo zadowolona Moja koleżanka też ma i jest zadowolona. Sprawdz jaka głosna jest ta zmywarka. Opis mówi, że 47 db, więc chyba nieźle, jak na zmywarkę...Niezle tak przy okazji, tu troche inna technika odpisywania niz na grupie kliknij w prawa ikone, to bedziesz miała odpowiedz z cytatem.Taka u góry.Buzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marchewka 18.10.2005 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 tak przy okazji, tu troche inna technika odpisywania niz na grupie kliknij w prawa ikone, to bedziesz miała odpowiedz z cytatem.Taka u góry.Buzka No, tak właśnie robię... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts