Richard_S 17.10.2005 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Witam! Ma następujący, kolejny juz problem:) Zamierzam wybudowac pietro/poddasze uzytkowe na parterowym segmencie. W gminie powiedzieli mi, ze owszem jest to mozliwe, pod warunkiem ze nowy dach nie bedzie wyzszy od dachu przylegajacego segmentu sąsiada na dlugosci 3m od granicy obu segmentów.. W praktyce wygladaloby to tragicznie!! Czy ktos spotkal sie z tak durnym przepisem?? Mnóstwo moich sąsiadów pobudowalo juz piętra, ale ostatnio podobno przepisy się zmienilu i wszedl ten durny przepis. Akurat ten obok mnie sąsiad sie nie rozbudowal i nie zamierza, wiec moje piętro musialoby byc "odsuniete" od granicy 3m Czy ktos wie czy to jest prawda czy moze urzednicz\ka wprowadzila mnie w błąd?? Dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts