mario_pab 17.10.2005 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Nabyłem ostatnio papę, którą zamierzam dać na chudziak. Papa to: Polbit PF PYE PV250 S5 http://www.icopal.pl/karty%20katalogowe/polbit%20pf%20pye%20pv250%20s5.pdf Jeden z fachowców, ale nie z mojej budowy, powiedział mi, że można na papę nie dawać folii, gdyż papa ta nie wchodzi w reakcję ze styropianem. Ja mam jednak poważne wątpliwości odnośnie tej teorii. Co więc robić, czy na papę dawać folię czy nie? Mam jeszcze jedną wątpliwość. Papa z jednej strony ma delikatną posypkę. Obawiam się, że jak położę folię na posypkę to z folii niewiele zostanie, gdyż zostanie ona podziurawiona i styropian bedzie miał bezpośredni kontakt z papą. Czy jeśli folię trzeba jednak na papę kłaść, to czy można papę położyć posypką do chudziaka aby folia miała styczność tylko z gładką stroną papy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pab 17.10.2005 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Nikt mi nic nie poradzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 17.10.2005 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Poszukaj postow Janzar-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekola 18.10.2005 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Na wszelki wypadek dałem folię na papę.Na pewno nie zaszkodzi.Ja płaciłem ~100 zł za 100m2. Grubość 0,2mm.Zużyłem ok. 200m2. D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts