Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pomóżcie mi, proszę bo nie wiem co mam zrobić

mamusia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 52
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Póki tu klikamy to najwyższe, chyba, że ktoś przeklika.

Na ten przykład "Dochodzeniem do końca", bo mamuśka i tatusiek kończą. Mogliby jeno wstydu sobie i dzieckom oszczędzić, i kończyć stylowo, a nie tak chaotycznie.

Może zakończą inaczej, jak się przeprowadzą i teściowych nie będą wpuszczać za drzwi. Seksu niech pouprawiajom, jeno bezpiecznego, skoro nie wiadomo czy nie kończą. To może być przesilenie z braku seksu ( to wg Zygmusia F. :roll: :p ).

Jakby co to poprzednia wypowie jest regulaminowa, chodzi o zasiedlanie nowowybudowanego pustostanu. 8)

PS do mamuski i tatuśka. Tak wiecie futro przed kominek, bombelki (niekoniecznie te od fanty :lol: ) i ... :roll: :oops: .

i bez wstydu, bez wstydu ( no co ty kroyena to malzenstwo czegos sie wstydzic?)

Właśnie sobie strzeliłam piwko, a dzieci ze starym wysłałam więc piszę tak od serca.

Żem słowna jest to dziada i tak nie zostawię, wnioski swoje wyciągnął i ja pewnie też. Wyrozumiała ja jak Pan Bóg dlatego przebaczę. Emocję opadły, a że go kocham to i tak zapomnę. Ta huśtawka nastrojów nie jest dla mnie niczym nowym i pewnie dla innych budujących też nie.

A do tego, żaden wątek jak ten nie przyciągnął tylu obsewatorów. I tych złych i tych gorszych. Tak do kńca to beki sobie z was nie kręcę, ale najzabawniejsze jest to, że to Ci najinteligentniejsi się dali wkręcieć. Normali wiedzą o co chodzi. Teraz wiem dlaczego big brother itp mają tylu zwolenników.

Pozdrawiam

ps. w 50% pokrywa się to z prawą z życia wziętą

Amerykę odkrył. :lol:

Cały internet,całe to forum polega na udziale w różnych historiach.

Jedne są prawdziwe inne nie,ale kogo to.......

Czasem warto/lepiej założyć,że są prawdziwe.

Bo w internecie zdarzają się też normalni ludzie. :lol: