Majka 17.10.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Poradźcie coś. Jedziemy w najblizszy weekend balować do stolicy. Jubilaci to nasi bardzo dobrzy znajomi, własciwie przyjaciele. Teraz mieszkamy w róznych miastach, więc widujemy się tylko pare razy w roku. Rzucajcie propozycje powazne i z jajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieciurki 19.10.2005 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Proponuję likier jajeczny (najlepiej własnej produkcji) w gustownej karafce. Będzie dwa w jednym - na powaznie i z jajem. Udanej zabawy - Cieciurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.10.2005 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 bardzo smaczna propozycja. Przy ucieraniu mozna się upić Kupiłam już. Sa to dwa koty 70cm wysokości wykonane z drewna. Kocur i kocica. Moze podrzucicie jakis okolicznościowa fraszkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 20.10.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 To podrzuć jakąś pożywkę. Tak żeby nawiązać do postaci, gustów, zwyczajów, czy też Waszej opinii nt. tego 20. lecia. Znaczy zaczynając od końca, czyli od co autror chciał przez to powiedzieć. Nie obiecuję, że wyjdzie ale wieczorkiem cosik mogę popróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.10.2005 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 pozywkę powiadasz ona: - kumpela od podstawówki - los ./czyli małżeństwo/ zesłal ja do stolicy - pedagog szkolny - zycie w pędzie, bez uszczerbku na pogodzie ducha on: - warszawiak wielopokoleniowy - lekarz trójetatowiec na stanowisku - rozum i rozsądek do tego dwie córy /18 i 14lat/, kot, i kupa znajomych. Nie wiem, czy z tego coś sie da wykorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 20.10.2005 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Spróbowałam. Masz na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.10.2005 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 genialne wykorzystam napewno dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 21.10.2005 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts