Dominik1719499811 19.10.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Na razie pralkę mam na dole w kotłowni ale docelowo planuję drugą na górze. A zsyp na bieliznę to super pomysł , sama żałuję , że u nas nie można było tego zrobić ( noszę stringi i gdyby tak wszystkie zostały w zsypie musiałabym świecić gołą pupą ) Pozdrowionka To się małżonek nie popisał, że zsypu nie zrobił Na pewno by potem docenił zalety takiego rozwiązania I sąsiedzi pewnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.10.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Na razie pralkę mam na dole w kotłowni ale docelowo planuję drugą na górze. A zsyp na bieliznę to super pomysł , sama żałuję , że u nas nie można było tego zrobić ( noszę stringi i gdyby tak wszystkie zostały w zsypie musiałabym świecić gołą pupą ) Pozdrowionka To się małżonek nie popisał, że zsypu nie zrobił Na pewno by potem docenił zalety takiego rozwiązania I sąsiedzi pewnie też Spróbuję tak poparadować bez majtosków , w razie czego zwalę na "majteczkowego potwora " w pralce , bo jednego " skarpetkowego " już mam . Czy w Waszych pralkach też grasuje " skarpetkowy potwór " i zjada po jednej skarpetce z pary ? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.10.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Czy w Waszych pralkach też grasuje " skarpetkowy potwór " i zjada po jednej skarpetce z pary ? Znam tego potwora, ale łagodny jest, bo przy drugim praniu zawsze skarpetki się odnajdują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.10.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Czy w Waszych pralkach też grasuje " skarpetkowy potwór " i zjada po jednej skarpetce z pary ? Znam tego potwora, ale łagodny jest, bo przy drugim praniu zawsze skarpetki się odnajdują U mnie niby też się odnajdują ale kilka samotnych sztuk nadal czeka na dnie szuflady na swoją drugą połówkę Czary jakieś cycóś ? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.10.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 cześć, a nas architekt przekonał do oddzielnej pralnio-suszarni w wersji mini na poddaszu. Jest oddzielona łazienką od pokoi, więc ewentualny hałas nie będzie przeszkadzał. Tyle teorii, w praktyce się zobaczy . A co do skarpetkowego potwora, to też taki bywał, ale teraz żona pakuje skarpetki "jedna w drugą" przed praniem i żaden potwór nie ma najmniejszych szans ! Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 19.10.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Widze że w każdym domu grasuje skarpetkowy potwór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.10.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 U nas też jest Ma dużo do jedzenia i nie chce się wyprowadzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 19.10.2005 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 U nas pralnia jest na górze, obok garderoby. Na górze również są nasze sypialnie. Żonka sobie pralnię zażyczyła na górze i jak teraz patrzę - miało to sens. Rano ubieramy się na górze -> garderoba. Wieczorem rozbieramy się na górze ( ) -> do pralni -> i potem niedługo do garderoby. I cykl zaczyna się od nowa. Ściany pralni i łazienki wygłyszyłem od strony sypialni 5cm wełny mineralnej i potem na stelażu KG. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 19.10.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 u mnie również na górze umiesczona jest pralnia w osobnym pomieszczeniu, czy sprawdzi się zobaczymy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 19.10.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 co do potwora skarpetkowego mam pomysł: trzeba go otruć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.10.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 co do potwora skarpetkowego mam pomysł: trzeba go otruć... Ba... ale czym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 20.10.2005 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Ba... ale czym? ...Skarpetkami ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 20.10.2005 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Ha - ja mam na potwora sposób - mam wszystkie skarpetki takie same No, może prawie wszystkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 20.10.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 a my żyjemy na dwa domu i to się dopiero skarpetkowy potwór panoszy:) co do konstrukcji zsypu to u szwagra w dziurę wybitą w stropie włożono taki kołnierz (kwadratowa rura czy jak się cholerstwo nazywa) i obłożono płytkami tak aby się wtopiła w otoczenie- jak do nich pojade to pstrykne zdjecie. Zadne stringi ani nawet wielgachne pantalony nie maja szns bo nie ma sie o co zaczepic - spadaja prosto do kosza na brudy ble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 20.10.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 W skrócie (u mnie) łatwiej nosić brudne i suche do góry?Czy też mokre i czyste na dół lub na balkon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.10.2005 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Ha - ja mam na potwora sposób - mam wszystkie skarpetki takie same No, może prawie wszystkie. I to jest myśl ! A swoją drogą u nas skarpetkowy potwór dziwnym trafem zjada tylko skarpetki męskie , tzn. mężowe i synowe ( na szczęście piesio skarpetek nie używa ) , a moich skubaniec nie rusza Nie żebym się tym strasznie martwiła , ale ciekawi mnie dlaczego ? Może są za małe ? ( no bo co to jest taka skarpecina rozmiar 36 w obliczu wielkoluda 43-44 ) Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.10.2005 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 A może ten potwór to samiczka i woli męskie towarzystwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 21.10.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 A mnie przyszła na myśl taka odpowiedź: może zgodnie z przysłowiem: diabli złego nie biorą, ten potwór nie rusza damskich skarpetek? Wolę jednak, żeby to nie była prawda, bo to znaczyło by...., że ktoś jest tu również potworem Eeee, zajmę się czymś innym, bo głupie myśli mi po głowie chodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 21.10.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 W skrócie (u mnie) łatwiej nosić brudne i suche do góry?Czy też mokre i czyste na dół lub na balkon? Namawiam jednak do noszenia w poziomie, nie w pionie. Wieszanie prania na balkonie w domu odpada. czyli jeśli nie można w poziomie to pierwsza wersja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.10.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 A mnie przyszła na myśl taka odpowiedź: może zgodnie z przysłowiem: diabli złego nie biorą, ten potwór nie rusza damskich skarpetek? Wolę jednak, żeby to nie była prawda, bo to znaczyło by...., że ktoś jest tu również potworem Eeee, zajmę się czymś innym, bo głupie myśli mi po głowie chodzą Dominik , Czy mała nóżka może kłamać ? Chyba nie ... Czy ja..........itp, Gdy się ........to jest błąd , Czy ja mogę być potworem ? - ależ skąd ! Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts