aha26 28.11.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 u mnie pralka będzie na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.11.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 U mnie jest na poddaszu bo pralnia jest zaraz za łazienką więc nie latam daleko z brudnymi ciuszkami. Wyprane ubranka suszę albo w pralni albo na balkonie albo jak zrobię duże pranie to w holu na pięterku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.11.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Kto by pomyślał że z takiego banału zrobi się problem... Cieszę się, że temat wypłynął bo jeszcze mam czas na jakieś rozsądne przemyślenia. Chyba jednak zdecyduje się na strych nad garażem - dużo miejsca na urządzenie suszarni i blisko garderoby oraz łazienki. Jedyne co mnie "boli" w takim rozwiazaniu to strach przed zalaniem samej siebie.. Co do suszenia w ogrodzie - podejrzewam że będę to robić sporadycznie. Nie chce siedzieć w pracy i drżeć na widok zachmurzonego nieba. Może wykombinować tunel zrzutowy na mokre pranie do garażu, z którego jest wyjście na ogród. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markar99 01.01.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 U mnie pralnia na górze: z łazienki jest wejście "nad garaż" i tam ma być pralnia, suszarnia i prasowalnia - deska na stałe rozstawina. sypialnie i pokoje są na górze wieć to proste, a podczas robienia prania możne poprasować suche już pranie. Stoi też maszyna do szycia - jak coś to można podszyć. Nie trzeba sprzatać żelazka maszyny czy deski do prasowania. a pomieszczenie tak zaprojektowane, że pod dwuspadowym dachem się znajduje i są w nim na lato dwa duże okna Velux a na zimę grzejniki. Zaprojektowana również duża stojąca suszarka.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eko 04.01.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 też się nad tym zastanawiałam chociaż jeszcze nie zaczęliśmy się budować. Chyba stanie na pralce w łazience "na górze" - jednak więcej jest argumentów przemawiających za tym rozwiązaniem. Łazienka na dole będzie również do dyspozycji potencjalnych gości, więc nie chciałabym tam dodatkowo władować się ze swoimi majtasami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts