Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

mam super stolarza:))))))

Recommended Posts

Drzwi już mam kupione i zamontowane (dzięki). Człowiek nazywa się Artur Radomski tel. 603645774. Zdjęć jeszcze nie zrobiłem jak zrobie to wkleje. Jak będziesz z nim rozmawiał to powołaj się na Marcina z Inflanckiej bo teraz u mnie robi 2 szafy i łóżko dębowe. Zamówie jeszcze biurko i półki. Robił już u trzech moich znajomych i wyszło super widziałem. Polecam

Poproszę namiary i zdjęcia wykonanych przez niego mebli też by się przydały. Mogę dać w zamian namiary na stolarza, który robi drzwi dębowe z okładkami i montażem za b. przystępną cenę.

te drzwi to takie zewnetrzne? czy np. do szaf?

i daj prosze namiar.

Tu akurat myślałem o kompletnych drzwiach wewnętrznych wg. wybranego przez Ciebie wzoru. Namiar będzie jutro na priva.

Witam ponownie, drzwi wewnętrzne kupiłem w firmie elit, producent drewood, drzwi są z naturalnego forniru wenge (ciemne wenge, są różne odcienie) z czterema mlecznymi szybkami wyglądają super, super wytłumiają, mają jakiś plaster wytłumiający wewnątrz(w sypialni nic nie słyszę co się dzieje w salonie:), co do kuchni nie wiem ile za metr dokładnie narożnik 3X4 jest zabudowany od góry do dołu szafkami, zmywarka obudowana, fronty z początku chciałem zrobić z żywego dębu i to by kosztowało jakieś 7 tysia całość, ale znajomi i stolarz namówili mnie na fornir naturalne drzewo bukowe bejcowane i lakierowane słoje w poprzek, wyszło 6 tysięcy za całą kuchnię, w przedpokoju mam jeszcze szafkę taką przy kuchni z blatem bukowym 4 cm w kolorze wenge, reszta blatu kuchni z lupusa - fornir włoski 866m do zlewu blanco classic jaśmin pasuje super. cała kuchnia bez zlewu 6 tysięcy cena bardzo przyzwoita jak na wawe. babka w jupiterze taką kuchnię wyceniła mi na 14 tysia:)

Gość mi robi łóżko dębowe 160 na 200 już ze stelarzem za 920 złoty- dobra cena. dwie szafy typu komandor z elementami nie pamiętam firmy ale mechanizmy dużo lepsze i droższe niż w OW, Komandorze czy indeco. Stolarz wycenił mi na 3,5 tysia, komandor za to samo chciał 6 tysięcy a OW 5 tysięcy. To tyle gościa poleciła mi koleżanka która jest projektantką i sama u niego zamawia. Co do ceny to musicie do niego zadzwonić, (możeci sie powołać na mnie) i on się z wami umawia w firmie heban na trakcie brzeskim (z tej firmy zamawia elementy) i robi wam wstępną wycenę. dobrze już mieć jakiś projekt coby dwa razy nie jeździć

pozdrawiam Marcin

Fotki zrobie zamieszcze jak w końcu posprzątam mieszkanie i będzie błysk

• 2 weeks później...

marc27

Czy masz może już jakieś foty kuchni i innych jego dokonań. Z opiu wygląda wszystko obiecująco :D

--------------------------------------------------------------------------------

rafallogi

Czy ja też mogę dostać namiary na gościa od drzwi wewnętrznych oraz orientacyjne ceny