marc27 17.10.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Jestem już na etapie kuchni i szafek, koleżanka poleciła mi stolarza z warszawy a w zasadzie spod rewelacja. Wystarczy zdjęcie kuchni szafy łóżka. Ceny bardzo dobre. Polecam. Jak ktoś chce namiar to dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafallogi 17.10.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Poproszę namiary i zdjęcia wykonanych przez niego mebli też by się przydały. Mogę dać w zamian namiary na stolarza, który robi drzwi dębowe z okładkami i montażem za b. przystępną cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marc27 17.10.2005 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Drzwi już mam kupione i zamontowane (dzięki). Człowiek nazywa się Artur Radomski tel. 603645774. Zdjęć jeszcze nie zrobiłem jak zrobie to wkleje. Jak będziesz z nim rozmawiał to powołaj się na Marcina z Inflanckiej bo teraz u mnie robi 2 szafy i łóżko dębowe. Zamówie jeszcze biurko i półki. Robił już u trzech moich znajomych i wyszło super widziałem. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafallogi 17.10.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Śpiesz się z tymi zdjęciami , bo sie strasznie niecerpliwię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aśka1719499870 17.10.2005 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Poproszę namiary i zdjęcia wykonanych przez niego mebli też by się przydały. Mogę dać w zamian namiary na stolarza, który robi drzwi dębowe z okładkami i montażem za b. przystępną cenę. te drzwi to takie zewnetrzne? czy np. do szaf? i daj prosze namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.10.2005 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 A czy mógłbyś podać orientacyjną cenę,powiedzmy za mb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafallogi 18.10.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Poproszę namiary i zdjęcia wykonanych przez niego mebli też by się przydały. Mogę dać w zamian namiary na stolarza, który robi drzwi dębowe z okładkami i montażem za b. przystępną cenę. te drzwi to takie zewnetrzne? czy np. do szaf? i daj prosze namiar. Tu akurat myślałem o kompletnych drzwiach wewnętrznych wg. wybranego przez Ciebie wzoru. Namiar będzie jutro na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 18.10.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Rafallogi, to ja też poproszę o ten namiar. Dzięki. Joasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marc27 18.10.2005 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Witam ponownie, drzwi wewnętrzne kupiłem w firmie elit, producent drewood, drzwi są z naturalnego forniru wenge (ciemne wenge, są różne odcienie) z czterema mlecznymi szybkami wyglądają super, super wytłumiają, mają jakiś plaster wytłumiający wewnątrz(w sypialni nic nie słyszę co się dzieje w salonie:), co do kuchni nie wiem ile za metr dokładnie narożnik 3X4 jest zabudowany od góry do dołu szafkami, zmywarka obudowana, fronty z początku chciałem zrobić z żywego dębu i to by kosztowało jakieś 7 tysia całość, ale znajomi i stolarz namówili mnie na fornir naturalne drzewo bukowe bejcowane i lakierowane słoje w poprzek, wyszło 6 tysięcy za całą kuchnię, w przedpokoju mam jeszcze szafkę taką przy kuchni z blatem bukowym 4 cm w kolorze wenge, reszta blatu kuchni z lupusa - fornir włoski 866m do zlewu blanco classic jaśmin pasuje super. cała kuchnia bez zlewu 6 tysięcy cena bardzo przyzwoita jak na wawe. babka w jupiterze taką kuchnię wyceniła mi na 14 tysia:)Gość mi robi łóżko dębowe 160 na 200 już ze stelarzem za 920 złoty- dobra cena. dwie szafy typu komandor z elementami nie pamiętam firmy ale mechanizmy dużo lepsze i droższe niż w OW, Komandorze czy indeco. Stolarz wycenił mi na 3,5 tysia, komandor za to samo chciał 6 tysięcy a OW 5 tysięcy. To tyle gościa poleciła mi koleżanka która jest projektantką i sama u niego zamawia. Co do ceny to musicie do niego zadzwonić, (możeci sie powołać na mnie) i on się z wami umawia w firmie heban na trakcie brzeskim (z tej firmy zamawia elementy) i robi wam wstępną wycenę. dobrze już mieć jakiś projekt coby dwa razy nie jeździćpozdrawiam MarcinFotki zrobie zamieszcze jak w końcu posprzątam mieszkanie i będzie błysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marc27 19.10.2005 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniasilenter 19.10.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 jak w tytule . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marc27 20.10.2005 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 i jak ania robisz coś u niego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 21.10.2005 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 rafallogiPoproszę namiaary na gościa od drzwi wewnętrznych.I orientacyjne ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trafo 05.11.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 marc27 Czy masz może już jakieś foty kuchni i innych jego dokonań. Z opiu wygląda wszystko obiecująco -------------------------------------------------------------------------------- rafallogi Czy ja też mogę dostać namiary na gościa od drzwi wewnętrznych oraz orientacyjne ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 07.11.2005 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 też bym poprosiła o namiary na tego stolarzadzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 07.11.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 jak w tytule . pozdrawiam proszę o zdjęcia z realizacji Pozdrawiam KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 07.11.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Jestem już na etapie kuchni i szafek, koleżanka poleciła mi stolarza z warszawy a w zasadzie spod rewelacja. Wystarczy zdjęcie kuchni szafy łóżka. Ceny bardzo dobre. Polecam. Jak ktoś chce namiar to dam Bardzo proszę o zdjęcia z realizacji pozdrawiam KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa i aleksander 07.11.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 ja tez poprosze namiary na tego stolarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew Rudnicki 07.11.2005 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Namiary stolarza, też poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaqbek 11.11.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 Ja też poroszę o namiary Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts